APA:
کپیگلستانی، عاطفه، و رستگار، سمیه. (1396). تاثیر اسانس های رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 40(2 )، 53-62. SID. https://sid.ir/paper/165191/fa
Vancouver:
کپیگلستانی عاطفه، رستگار سمیه. تاثیر اسانس های رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1396؛40(2 ):53-62. Available from: https://sid.ir/paper/165191/fa
IEEE:
کپیعاطفه گلستانی، و سمیه رستگار، “تاثیر اسانس های رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 40، no. 2 ، pp. 53–62، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/165191/fa