مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,703
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

707
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی پارامترهای موثر بر راندمان استخراج روغن از دانه های انگور با روش طراحی آزمایش های آماری

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 21

چکیده

 در این تحقیق, میزان روغن دانه انگور شاهرودی با روش استخراج با حلال (اتانل) بررسی شده است. عصاره دانه انگور در صنایع دارویی, غذایی و آرایشی کاربردهای با ارزشی دارد. الگوی انجام آزمایش ها با روش آماری فاکتوریل کامل برای مطالعه چهار عامل در دو سطح طراحی شد. درصد اتانل, دما, اندازه دانه ها و زمان استخراج به عنوان عوامل اصلی مورد مطالعه قرار گرفتند. با انجام آنالیز واریانس روی درصد روغن استخراج شده از آزمایش ها, نتیجه شد که با افزایش دما, زمان و غلظت اتانل, راندمان استخراج افزایش می یابد, در صورتی که افزایش اندازه ذرات اثر معکوس نشان داده است. در میان عوامل مورد بررسی, اندازه ذرات بیشترین تاثیر را بر بازده روغن نشان داده است. همچنین اثر تقابل عوامل نیز بررسی شده است که از این میان اثر متقابل درصد اتانل- دما, درصد اتانل- زمان و اندازه ذره- زمان بر بازده استخراج بی تاثیر بوده است, در صورتی که اثر متقابل درصد اتانل- اندازه ذره معنی دار بوده است. در نهایت بر اساس عوامل معنی دار مدل آماری و شرایط بهینه ارایه شد. براین اساس می توان بااستفاده ازالکل %96 در دمای 60Co با ذراتی به اندازه متوسط0.6mm , در مدت زمان 60 دقیقه, میزان 0.24 گرم روغن از هر گرم دانه انگور شاهرودی به دست اورد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شاوردی، گلناز، فاطمی، شهره، حریری، پروانه، صفرعلی، اصغر، و صالحی، زینب. (1388). بررسی پارامترهای موثر بر راندمان استخراج روغن از دانه های انگور با روش طراحی آزمایش های آماری. نشریه مهندسی شیمی و نفت (نشریه دانشکده فنی) (Journal Of Chemical and Petroleum Engineering)، 43(2)، 15-21. SID. https://sid.ir/paper/166669/fa

    Vancouver: کپی

    شاوردی گلناز، فاطمی شهره، حریری پروانه، صفرعلی اصغر، صالحی زینب. بررسی پارامترهای موثر بر راندمان استخراج روغن از دانه های انگور با روش طراحی آزمایش های آماری. نشریه مهندسی شیمی و نفت (نشریه دانشکده فنی) (Journal Of Chemical and Petroleum Engineering)[Internet]. 1388؛43(2):15-21. Available from: https://sid.ir/paper/166669/fa

    IEEE: کپی

    گلناز شاوردی، شهره فاطمی، پروانه حریری، اصغر صفرعلی، و زینب صالحی، “بررسی پارامترهای موثر بر راندمان استخراج روغن از دانه های انگور با روش طراحی آزمایش های آماری،” نشریه مهندسی شیمی و نفت (نشریه دانشکده فنی) (Journal Of Chemical and Petroleum Engineering)، vol. 43، no. 2، pp. 15–21، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/166669/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button