مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

831
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

535
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر ماندگی نقطه وارونگی فاز در دستگاه میکسر ستلر پیوسته

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 52

چکیده

 در این مقاله, تاثیر عوامل مختلف (چگالی, گرانروی, کشش بین سطحی و غلظت جزء منتقل شونده) بر ماندگی نقطه وارونگی فاز بررسی شده است. نتایج آزمایش ها نشان دادند که تغییر در نسبت چگالی فازها تا حدودی بر ماندگی نقطه وارونگی بی اثر است. همچنین مشخص شد که مهم ترین عامل بر میزان ماندگی نقطه وارونگی فاز, نسبت گرانروی فازها است و افزایش گرانروی هر فاز تمایل آن فاز را برای پراکنده شدن افزایش می دهد. افزایش کشش بین سطحی نیز مشروط بر اینکه نسبت گرانروی فاز پراکنده به فاز پیوسته بزرگ تر از یک باشد, باعث کاهش ماندگی نقطه وارونگی فاز می شود و اگر نسبت گرانروی فازها کوچک تر از یک باشد, سبب افزایش ماندگی در نقطه وارونگی فاز می شود. افزایش غلظت جزء منتقل شونده نیز از طریق تاثیر بر خواص فیزیکی فازها و بر همکنش های الکترواستاتیکی میان قطره ها و فاز پیوسته سبب افزایش تمایل به هر دو نوع وارونگی (O/W®W/O) و (W/O®O/W) می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صحبت زاده لنبر، هژبر، ابوالقاسمی، حسین، قنادی مراغه، محمد، و خاکپای، امیر. (1389). بررسی عوامل موثر بر ماندگی نقطه وارونگی فاز در دستگاه میکسر ستلر پیوسته. نشریه مهندسی شیمی و نفت (نشریه دانشکده فنی) (Journal Of Chemical and Petroleum Engineering)، 44(1)، 43-52. SID. https://sid.ir/paper/166681/fa

    Vancouver: کپی

    صحبت زاده لنبر هژبر، ابوالقاسمی حسین، قنادی مراغه محمد، خاکپای امیر. بررسی عوامل موثر بر ماندگی نقطه وارونگی فاز در دستگاه میکسر ستلر پیوسته. نشریه مهندسی شیمی و نفت (نشریه دانشکده فنی) (Journal Of Chemical and Petroleum Engineering)[Internet]. 1389؛44(1):43-52. Available from: https://sid.ir/paper/166681/fa

    IEEE: کپی

    هژبر صحبت زاده لنبر، حسین ابوالقاسمی، محمد قنادی مراغه، و امیر خاکپای، “بررسی عوامل موثر بر ماندگی نقطه وارونگی فاز در دستگاه میکسر ستلر پیوسته،” نشریه مهندسی شیمی و نفت (نشریه دانشکده فنی) (Journal Of Chemical and Petroleum Engineering)، vol. 44، no. 1، pp. 43–52، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/166681/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button