مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,454
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

654
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پروبیوتیک (پروتکسین) روی عملکرد، فراسنجه های سرم و کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخم گذار

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 71

چکیده

 آزمایشی برای مطالعه اثرات سطوح مختلف پروبیوتیک روی تولید, کیفیت تخم مرغ, پارامترهای بیوشیمیایی خون و کلسترول و تری گلیسیرید زرده تخم مرغ انجام گرفت. آزمایش با 256 قطعه مرغ تخم گذار از سن  42-32هفتگی در قالب یک طرح کاملا تصادفی که به چهار تیمار و تکرار و شانزده پرنده در هر تکرار تقسیم شده بود انجام گرفت. مرغ ها جیره های آزمایشی شامل سطوح صفر, 25, 50 و 75 میلی گرم پروبیوتیک (پروتکسین) در هر کیلوگرم جیره دریافت کردند. پروبیوتیک مورد استفاده در این تحقیق پروتکسین تجاری با 2×109 cfu g-1 ارگانیسم در محصول بود. تولید تخم مرغ, وزن تخم مرغ, خوراک مصرفی, ضریب تبدیل خوراک و توده تخم مرغ با افزودن پروبیوتیک تحت تاثیر واقع نشد. به هر حال واحد هاو, وزن مخصوص, وزن پوسته تخم مرغ و ضخامت آن و نسبت وزن پوسته به سطح آن تحت تاثیر پروبیوتیک قرار نگرفت. داده های مربوط به فراسنجه های بیوشیمیایی نشان داد که بین گروه های مختلف آزمایشی از نظر مقادیر گلوکز, آلبومین, پروتئین کل, فسفر, کلسیم, تری گلیسرید, کلسترول سرم خون تفاوت معنی داری وجود ندشت. هم چنین اثر پروبیوتیک بر کلسترول و تری گلیسرید زرده تخم مرغ نیز معنی دار نبود. با توجه به اطلاعات حاصله نتیجه گیری شد که مکمل پروبیوتیک تا سطح 75 میلی گرم در کیلوگرم جیره مرغان تخم گذار اثرات مفیدی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ ندارد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

صفامهر، علیرضا، و نوبخت، علی. (1387). اثر پروبیوتیک (پروتکسین) روی عملکرد, فراسنجه های سرم و کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخم گذار. بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)، 4(13)، 61-71. SID. https://sid.ir/paper/166691/fa

Vancouver: کپی

صفامهر علیرضا، نوبخت علی. اثر پروبیوتیک (پروتکسین) روی عملکرد, فراسنجه های سرم و کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخم گذار. بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)[Internet]. 1387؛4(13):61-71. Available from: https://sid.ir/paper/166691/fa

IEEE: کپی

علیرضا صفامهر، و علی نوبخت، “اثر پروبیوتیک (پروتکسین) روی عملکرد, فراسنجه های سرم و کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخم گذار،” بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)، vol. 4، no. 13، pp. 61–71، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/166691/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button