مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,335
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

706
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از اوره به عنوان جایگزین بخشی از کنجاله سویا در جیره غذایی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 22

چکیده

 به منظور مطالعه اثر استفاده از اوره در جیره غذایی جوجه های گوشتی آزمایشی برای مقایسه هفت جیره آزمایشی که در آنها اوره جایگزین بخشی از کنجاله سویا شد به اجرا درآمد. در قالب طرح کاملا تصادفی 420 قطعه جوجه یکروزه گوشتی نژاد آرین به 21 گروه و هر گروه به 15 قطعه جوجه تقسیم شدند و هر یک از جیره های آزمایشی با سه تکرار به شرح ذیل مصرف گردید. گروه اول: این جوجه ها طی هفته های دوم و سوم از جیره حاوی اوره استفاده نمودند و بقیه دوره از جیره های معمولی استفاده نمودند. گروه دوم: این جوجه ها طی هفته های چهارم تا هفتم از جیره حاوی اوره استفاده نمودند و بقیه دوره از جیره های معمولی استفاده نمودند. گروه سوم: این جوجه ها گروه شاهد بودند که کل دوره را از جیره های معمولی بدون اوره استفاده نمودند. جوجه ها در طی مدت آزمایش از سه جیره آغازین, رشد و پایانی که دارای انرژی و پروتئین یکسان بودند به مدت 49 روز تغذیه شدند. تیمارهای مورد آزمایش شامل سطوح 0.203, 0.406 و 0.609 درصد اوره از جیره و مقایسه با شاهد (جیره بدون اوره) بود. نتایج بدست آمده نشان داد که سطوح مختلف اوره بر وزن زنده طیور, وزن لاشه طیور, وزن چربی حفره بطنی و ضریب تبدیل غذایی تاثیری نداشت و تحت شرایط این آزمایش استفاده از اوره به عنوان جایگزین کنجاله سویا در سطوح 0.203, 0.406 و 0.609 درصد جیره هیچگونه تاثیر منفی بر صفات مورد بررسی در این آزمایش ندارد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بحرینی، ابراهیم، پوررضا، جواد، دستغیب بهشتی، محمدکاظم، و برنایی، لطف اله. (1385). استفاده از اوره به عنوان جایگزین بخشی از کنجاله سویا در جیره غذایی جوجه های گوشتی. بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)، 2(3)، 11-22. SID. https://sid.ir/paper/166795/fa

    Vancouver: کپی

    بحرینی ابراهیم، پوررضا جواد، دستغیب بهشتی محمدکاظم، برنایی لطف اله. استفاده از اوره به عنوان جایگزین بخشی از کنجاله سویا در جیره غذایی جوجه های گوشتی. بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)[Internet]. 1385؛2(3):11-22. Available from: https://sid.ir/paper/166795/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم بحرینی، جواد پوررضا، محمدکاظم دستغیب بهشتی، و لطف اله برنایی، “استفاده از اوره به عنوان جایگزین بخشی از کنجاله سویا در جیره غذایی جوجه های گوشتی،” بوم شناسی گیاهان زراعی (دانش نوین کشاورزی)، vol. 2، no. 3، pp. 11–22، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/166795/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا