Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

819
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

535
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ارتباط برخی از فاکتورهای بیماری زایی با توان هسته یخ در استرین های Pseudomonas syringae جدا شده از درختان میوه هسته دار

صفحات

 صفحه شروع 351 | صفحه پایان 362

چکیده

 پدیده حد نصاب احساس یکی از پدیده های کنترل کننده تولید فاکتورهای موثر در بیماری زایی برخی از باکتری ها است, اما ارتباط توانایی ایجاد هسته یخ در باکتری P. syringaeکه  یکی از فاکتورهای موثر در تشدید بیماری است, با این پدیده مشخص نشده است. به منظور بررسی آن, در بهار 1392, 248 نمونه (شامل برگ و شکوفه) از سرشاخه درختان میوه هسته دار استان خراسان رضوی, جمع آوری شد. باکتری های مولد هسته یخ, شناسایی شدند و از میان آنها جدایه های متعلق به گونه P. syringae با استفاده از آزمون های لوپات (LOPAT) تشخیص داده شدند. از میان فاکتور های موثر بر بیماری زایی سه فاکتور تحرک, حساسیت به پراکسید هیدروژن و تولید پایووردین بررسی شدند. میزان تحرک در جدایه هایی که قدرت هسته یخ زیادی داشتند, به طور معناداری بیشتر از جدایه هایی بود که به عنوان هسته یخ ضعیف, شناسایی شدند. اختلاف معناداری در رابطه با حساسیت به پراکسید هیدروژن و تولید پایووردین در میان جدایه های قوی و ضعیف هسته یخ, مشاهده نشد. هموسرین لاکتون موجود در شش جدایه انتخاب شده از P. syringae های مربوط به گروه های مختلف هسته یخ, جداسازی و با استفاده از بیوسنسور Chromobacter violaceum CV026, روی صفحه کروماتوگرافی (Thin-layer Chromatography) ردیابی شدند. نتایج ما ارتباط مستقیمی بین قدرت هسته یخ و میزان تولید هموسرین لاکتون ها را در باکتری P. syringae نشان داد و ثابت کرد جدایه هایی که تحرک بیشتری دارند, قدرت هسته یخ بیشتری نیز دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طاهری، الهه، طریقی، سعید، و طاهری، پریسا. (1394). بررسی ارتباط برخی از فاکتورهای بیماری زایی با توان هسته یخ در استرین های Pseudomonas syringae جدا شده از درختان میوه هسته دار. دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 46(2)، 351-362. SID. https://sid.ir/paper/171540/fa

    Vancouver: کپی

    طاهری الهه، طریقی سعید، طاهری پریسا. بررسی ارتباط برخی از فاکتورهای بیماری زایی با توان هسته یخ در استرین های Pseudomonas syringae جدا شده از درختان میوه هسته دار. دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(2):351-362. Available from: https://sid.ir/paper/171540/fa

    IEEE: کپی

    الهه طاهری، سعید طریقی، و پریسا طاهری، “بررسی ارتباط برخی از فاکتورهای بیماری زایی با توان هسته یخ در استرین های Pseudomonas syringae جدا شده از درختان میوه هسته دار،” دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 2، pp. 351–362، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/171540/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا