مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

787
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

525
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پایداری مخمر Pichia guilliermondii در فرمولاسیون پودری و بررسی قابلیت کنترل کنندگی فرمولاسیون ها علیه کپک آبی سیب

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 18

چکیده

 در این مطالعه مواد حامل مختلف برای فرمولاسیون پودری Pichia guilliermondii مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت. سلول های مخمر پس از تکثیر در محیط کشت ملاس با مواد افزودنی مخلوط شده و سپس به پودر تالک, کائولین, سبوس گندم و سبوس برنج اضافه شد. پایداری فرمولاسیون ها در طی دوره شش ماهه مورد بررسی قرار گرفت. در پایان دوره شش ماهه, بیشترین جمعیت سلول زنده مخمر با تعداد 2.2×1010 سلول و کمترین جمعیت سلول زنده مخمر با تعداد 7.6×107 سلول به ترتیب در فرمولاسیون های سبوس گندم و فرمولاسیون کائولین مشاهده شد. فرمولاسیون های نگهداری شده در دمای چهار درجه سانتی گراد در مقایسه با فرمولاسیون های نگهداری شده در 24 درجه سانتی گراد از نظر زنده مانی (Shelf-life) ماندگارتر بود. در بررسی اثر فرمولاسیون در کنترل بیماری کپک آبی سیب در شرایط انبار نتایج رضایت بخشی حاصل شد. اگر چه بین سلول های تازه مخمر و فرمولاسیون های مخمر در میزان کنترل بیماری اختلاف معنی داری وجود داشت با این وجود فرمولاسیون ها از نظر کاهش مساحت لکه از سطح بالای کنترل کنندگی برخوردار بودند. استفاده از فرمولاسیون سبوس برنج بیشترین کاهش را در مساحت لکه ایجاد شده توسط بیمارگر موجب گردید. بین فرمولاسیون پودر تالک و سبوس گندم از نظر کاهش مساحت لکه اختلاف معنی داری مشاهده نشد. این دو فرمولاسیون از نظر سطح کنترل کنندگی نسبت به فرمولاسیون کائولین در سطح بالاتر و نسبت به فرمولاسیون سبوس برنج در سطح پایین تر قرار گرفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مختارنژاد، لاچین، اعتباریان، حسن رضا، و فاضلی، محمدرضا. (1389). پایداری مخمر Pichia guilliermondii در فرمولاسیون پودری و بررسی قابلیت کنترل کنندگی فرمولاسیون ها علیه کپک آبی سیب. دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 41(1)، 9-18. SID. https://sid.ir/paper/171731/fa

    Vancouver: کپی

    مختارنژاد لاچین، اعتباریان حسن رضا، فاضلی محمدرضا. پایداری مخمر Pichia guilliermondii در فرمولاسیون پودری و بررسی قابلیت کنترل کنندگی فرمولاسیون ها علیه کپک آبی سیب. دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(1):9-18. Available from: https://sid.ir/paper/171731/fa

    IEEE: کپی

    لاچین مختارنژاد، حسن رضا اعتباریان، و محمدرضا فاضلی، “پایداری مخمر Pichia guilliermondii در فرمولاسیون پودری و بررسی قابلیت کنترل کنندگی فرمولاسیون ها علیه کپک آبی سیب،” دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 1، pp. 9–18، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/171731/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button