APA:
کپیخانی، مونا، انصاری فرد، فاطمه، معینی، سهراب، و خوشخو، ژاله. (1391). بررسی تغییرات آمینو اسیدها در فیله کپور معمولی پرورشی Cyprinus carpio در طی 6 ماه نگهداری در سردخانه در دمای 18- درجه سانتی گراد. پژوهش های علوم و فنون دریایی، 7(2)، 74-81. SID. https://sid.ir/paper/173924/fa
Vancouver:
کپیخانی مونا، انصاری فرد فاطمه، معینی سهراب، خوشخو ژاله. بررسی تغییرات آمینو اسیدها در فیله کپور معمولی پرورشی Cyprinus carpio در طی 6 ماه نگهداری در سردخانه در دمای 18- درجه سانتی گراد. پژوهش های علوم و فنون دریایی[Internet]. 1391؛7(2):74-81. Available from: https://sid.ir/paper/173924/fa
IEEE:
کپیمونا خانی، فاطمه انصاری فرد، سهراب معینی، و ژاله خوشخو، “بررسی تغییرات آمینو اسیدها در فیله کپور معمولی پرورشی Cyprinus carpio در طی 6 ماه نگهداری در سردخانه در دمای 18- درجه سانتی گراد،” پژوهش های علوم و فنون دریایی، vol. 7، no. 2، pp. 74–81، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/173924/fa