APA:
کپیانصاری فرد، فاطمه، خانی، مونا، معینی، سهراب، و هدایتی فرد، مسعود. (1390). تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia). پژوهش های علوم و فنون دریایی، 6(4)، 91-101. SID. https://sid.ir/paper/173960/fa
Vancouver:
کپیانصاری فرد فاطمه، خانی مونا، معینی سهراب، هدایتی فرد مسعود. تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia). پژوهش های علوم و فنون دریایی[Internet]. 1390؛6(4):91-101. Available from: https://sid.ir/paper/173960/fa
IEEE:
کپیفاطمه انصاری فرد، مونا خانی، سهراب معینی، و مسعود هدایتی فرد، “تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia)،” پژوهش های علوم و فنون دریایی، vol. 6، no. 4، pp. 91–101، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/173960/fa