مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

562
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

578
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia)

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 101

کلیدواژه

شگ ماهی (Alosa caspia caspia)Q3

چکیده

 در این تحقیق 9 عدد شگ ماهی (Alosa caspia caspia) دریای مازندران در اسفند 1388 صید و جهت مطالعه انتخاب شد. هدف شناسایی اسیدهای چرب و اثر آنتی اکسیدان ویتامین C وبسته بندی وکیوم و انجماد بر روی تغییرات اسیدهای چرب در زمان نگهداری در سردخانه با دمای 18 درجه سانتی گراد طی 120 روز بود. نتایج نشان داد که در نمونه حاوی ویتامین C غلظت 5 در صد نسبت به 1 درصد تغییرات کمتری وجود دارد. مجموع اسید های چرب اشباع در نمونه شاهد و نمونه های حاوی ویتامین C 1 و 5 درصد در روز 120 به ترتیب: 36.87±0.03, 01.45±0.06, 38.33±0.40 درصد بود و به همین ترتیب مجموع اسیدهای چرب غیر اشباع: 48.73±0.01, 38.16±0.03, 41.35±0.03 درصد بود و به همین ترتیب میزان چربی: 2.82±0.02, 2.49±0.01, 2.62±0.03 درصد و میزان پروتئین: 17.1±0.02, 16.60±0.03, 16.55±0.04 درصد و میزان رطوبت: 01.35±0.01, 88.05±0.77, 79.15±0.03 درصد و میزان خاکستر: 1.7±0.04, 1.25±0.03, 1.23±0.03 درصد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    انصاری فرد، فاطمه، خانی، مونا، معینی، سهراب، و هدایتی فرد، مسعود. (1390). تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia). پژوهش های علوم و فنون دریایی، 6(4)، 91-101. SID. https://sid.ir/paper/173960/fa

    Vancouver: کپی

    انصاری فرد فاطمه، خانی مونا، معینی سهراب، هدایتی فرد مسعود. تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia). پژوهش های علوم و فنون دریایی[Internet]. 1390؛6(4):91-101. Available from: https://sid.ir/paper/173960/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه انصاری فرد، مونا خانی، سهراب معینی، و مسعود هدایتی فرد، “تاثیر ویتامین C بر روی تغییرات چربی و اسیدهای چرب در فیله منجمد و وکیوم شده شگ ماهی دریای مازندران (Alosa caspia caspia)،” پژوهش های علوم و فنون دریایی، vol. 6، no. 4، pp. 91–101، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/173960/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button