مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

810
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

564
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک (Prebiotic) اینولین روی رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 59

کلیدواژه

ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)Q3

چکیده

 در این بررسی تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین در جیره بر شاخص های رشد, بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با وزن متوسط 1.1±0.82 گرم به مدت 8 هفته در سال 1389 انجام گردید. پربیوتیک اینولین در چهار سطح صفر (شاهد), 0.5, 1 و 1.5 درصد به جیره تجاری اضافه گردید. نتایج نشان داد که افزودن اینولین به جیره به میزان 0.5 درصد, تاثیر معنی داری بر برخی فاکتورهای رشد شامل افزایش وزن, ضریب تبدیل غذایی و وزن نهایی داشت (p<0.05). در نرخ بازماندگی و ترکیب لاشه اختلاف معنی داری بین تیمارها وجود نداشت (p>0.05). نتایج آزمون رگرسیون حاکی از همبستگی منفی بین شاخص های رشد و بازماندگی با افزایش سطح اینولین در جیره بود. بیشترین تراکم لاکتوباسیلوس روده در سطح 0.5 درصد اینولین در جیره مشاهده گردید (p<0.05). نتایج این آزمایش نشان داد اضافه کردن اینولین به میزان 0.5 درصد به جیره تجاری ماهی سفید می تواند در افزایش رشد و بقاء تاثیر مثبت داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    میرا، سیدمهیار، اکرمی، رضا، و هدایتی فرد، مسعود. (1390). تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک (Prebiotic) اینولین روی رشد, بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 3(9)، 53-59. SID. https://sid.ir/paper/174612/fa

    Vancouver: کپی

    میرا سیدمهیار، اکرمی رضا، هدایتی فرد مسعود. تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک (Prebiotic) اینولین روی رشد, بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1390؛3(9):53-59. Available from: https://sid.ir/paper/174612/fa

    IEEE: کپی

    سیدمهیار میرا، رضا اکرمی، و مسعود هدایتی فرد، “تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک (Prebiotic) اینولین روی رشد, بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 3، no. 9، pp. 53–59، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174612/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button