مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

898
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

647
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسید فرمیک، نمک پتاسیم دی فرمات و محلول نانو کیتوزان اسید فرمیک بر میزان بازماندگی، پارامترهای رشد و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 54

چکیده

 مطالعه حاضر به منظور ارزیابی تأثیر اسید فرمیک, نمک پتاسیم دی فرمات و محلول نانوکیتوزان در اسید فرمیک بر روی فاکتورهای رشد و کیفیت لاشه بچه ماهی کپور معمولی انجام شد. در این تحقیق بر پایه ی طرح کاملاً تصادفی تعداد 450 عدد بچه ماهی کپور معمولی با متوسط وزن 0/5± 16/5 گرم (10 تیمار 15تایی هر یک با 3 تکرار) استفاده شد. تیمارها شامل سه تیمار تغذیه شده با محلول نانوکیتوزان در اسید فرمیک, سه تیمار اسید فرمیک, سه تیمار نمک پتاسیم دی فرمات به همراه غذای تجاری در سطوح 0/25, 0/5 و 0/75 درصد بود و یک گروه نیز به عنوان شاهد, غذای تجاری بدون افزودنی دریافت کردند. غذادهی به مدت 8 هفته به صورت 3 بار در روز تا حد سیری انجام شد. در انتهای دوره ترکیب لاشه و شاخص های رشد موردبررسی و مقایسه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که افزودن اسید فرمیک, نمک پتاسیم دی فرمات و محلول نانو کیتوزان در اسید فرمیک در سطح بالای 0/75درصد به جیره غذایی ماهی کپور معمولی اثر منفی در افزایش وزن نهایی و نرخ رشد ویژه در مقایسه با شاهد داشته است (0/05>P) و از طرفی بیشترین مقدار ضریب تبدیل غذایی نیز در تیمارهای اسید فرمیک, نمک پتاسیم دی فرمات و محلول نانو کیتوزان در اسید فرمیک در سطح 0/75 درصد به جیره غذایی ماهی کپور معمولی در مقایسه با شاهد نیز مشاهده شد (0/05>P). در این تحقیق میزان پروتئین و میزان چربی در بین تیمارهای موردمطالعه ازلحاظ سطح آماری اختلاف معنی داری داشته (0/05>P) و تأثیر مطلوب جیره های بکار رفته در سطح 0/25 درصد محلول نانوکیتوزان در اسید فرمیک مشاهده شد. نتایج نشان داد درصد بازماندگی در بین تیمارهای آزمایشی در مقایسه با گروه شاهد اختلاف معنی داری نداشته است (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مکتبی، پیوند، محمدی آذرم، حمید، پیغان، رحیم، موسوی، سیدمحمد، و زارعی، مهدی. (1397). اثر اسید فرمیک, نمک پتاسیم دی فرمات و محلول نانو کیتوزان اسید فرمیک بر میزان بازماندگی, پارامترهای رشد و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). اکوبیولوژی تالاب (تالاب)، 10(4 (پیاپی 38) )، 41-54. SID. https://sid.ir/paper/174950/fa

    Vancouver: کپی

    مکتبی پیوند، محمدی آذرم حمید، پیغان رحیم، موسوی سیدمحمد، زارعی مهدی. اثر اسید فرمیک, نمک پتاسیم دی فرمات و محلول نانو کیتوزان اسید فرمیک بر میزان بازماندگی, پارامترهای رشد و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). اکوبیولوژی تالاب (تالاب)[Internet]. 1397؛10(4 (پیاپی 38) ):41-54. Available from: https://sid.ir/paper/174950/fa

    IEEE: کپی

    پیوند مکتبی، حمید محمدی آذرم، رحیم پیغان، سیدمحمد موسوی، و مهدی زارعی، “اثر اسید فرمیک, نمک پتاسیم دی فرمات و محلول نانو کیتوزان اسید فرمیک بر میزان بازماندگی, پارامترهای رشد و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،” اکوبیولوژی تالاب (تالاب)، vol. 10، no. 4 (پیاپی 38) ، pp. 41–54، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174950/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button