مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

884
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

616
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر باکتری های تولیدکننده فیتاز در دوره های مختلف پرورش بر عملکرد و قابلیت هضم برخی مواد معدنی در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 7 | صفحه پایان 15

چکیده

 آزمایش حاضربه منظور بررسی تاثیر افزودن دو باکتری (با قابلیت تولید فیتاز) به جیره ی غذایی جوجه های گوشتی, بر عملکرد و قابلیت هضم فسفر, کلسیم, آهن و روی خوراک انجام گرفت. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی (CRD)  با 4 تیمار, 4 تکرار و 20 قطعه جوجه گوشتی از سویه راس (308) در هر تکرار به اجرا در آمد. تیمار های آزمایشی شامل: 1) عدم استفاده ازباکتری های حل کننده فسفات 2) استفاده از باکتری های حل کننده فسفات در کل دوره پرورش 3) استفاده از باکتری های حل کننده فسفات در دوره ی آغازین 4) استفاده از باکتری های حل کننده فسفات در دوره های آغازین و رشد بود. نتایج بدست آمده نشان دادند که باکتری های مورد آزمایش تاثیر معنی داری بر افزایش, وزن خوراک مصرفی سرانه در بین گروه های آزمایشی در دوره های رشد, پایانی و در کل دوره داشتند (P<0.05) همچنین تفاوت معنی داری در ضریب تبدیل غذایی بین گروه های آزمایشی در دوره های آغازین, رشد, پایانی و کل دوره مشاهده شد (P<0.05) باکتری های مورد آزمایش سبب افزایش معنی دار قابلیت هضم فسفر و کلسیم شدند (P<0.05) ولی اثر معنی داری بر قابلیت هضم آهن و روی نداشتند ((P<0.05 از نتایج حاصل چنین استنباط می شود که باکتری های حل کننده فسفات زمانی بیشترین تاثیر را بر عملکرد و قابلیت هضم فسفر و کلسیم دارند که در کل دوره پرورش به جیره غذایی افزوده شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اقدم شهریار، حبیب، نریمانی راد، محمد، قادری جویباری، مهدی، و گلشن ظروفی، محمد. (1389). بررسی اثر باکتری های تولیدکننده فیتاز در دوره های مختلف پرورش بر عملکرد و قابلیت هضم برخی مواد معدنی در جوجه های گوشتی. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، 4(10)، 7-15. SID. https://sid.ir/paper/175475/fa

    Vancouver: کپی

    اقدم شهریار حبیب، نریمانی راد محمد، قادری جویباری مهدی، گلشن ظروفی محمد. بررسی اثر باکتری های تولیدکننده فیتاز در دوره های مختلف پرورش بر عملکرد و قابلیت هضم برخی مواد معدنی در جوجه های گوشتی. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)[Internet]. 1389؛4(10):7-15. Available from: https://sid.ir/paper/175475/fa

    IEEE: کپی

    حبیب اقدم شهریار، محمد نریمانی راد، مهدی قادری جویباری، و محمد گلشن ظروفی، “بررسی اثر باکتری های تولیدکننده فیتاز در دوره های مختلف پرورش بر عملکرد و قابلیت هضم برخی مواد معدنی در جوجه های گوشتی،” پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، vol. 4، no. 10، pp. 7–15، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/175475/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button