مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,750
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

749
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح متفاوت ویتامین E در جیره مرغ مادر گوشتی بر تولید و کیفیت تخم مرغ

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 43

چکیده

 در این تحقیق اثر سطوح مختلف ویتامین E در جیره مرغ مادر گوشتی آرین بر تولید تخم مرغ و کیفیت درونی تخم مرغ قابل جوجه کشی مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 280 قطعه مرغ مادر گوشتی آرین و 28 خروس به صورت تصادفی در 28 واحد آزمایشی توزیع شدند. هفت سطح ویتامین E (0, 20, 40, 60, 80, 100 و 120) واحد بین المللی در کیلوگرم جیره مرغ مادر گوشتی آرین) به عنوان هفت تیمار آزمایشی از هفته 27 تا 35 در نظر گرفته شد. جیره های آزمایشی تاثیر معنی داری (P³0.05) بر تولید تخم مرغ در کل دوره نداشتند, ولی تولید تخم مرغ گروه شاهد از بقیه گروه ها کمتر بود. سطوح مختلف ویتامین E در جیره مرغ مادر بر واحدها و (هفته 31),pH  سفیده, ضخامت پوسته و رنگ زرده (فقط هفته 35) اثر نداشت, اما در هفته 35, مرغ هایی که سطوح 40, 60, 80, 100 و 120 واحد بین المللی ویتامین E در کیلوگرم جیره را دریافت کردند, واحدها و بیشتری (P³0.05) نسبت به گروه شاهد داشتند (به ترتیب92.21 , 93.89, 93.25, 94.61 و 93.03 در مقابل 87.06). نتایج این تحقیق نشان داد که سطوح بالای ویتامین E در جیره مرغ های مادر گوشتی می تواند موجب بهبود نسبی کیفیت درونی تخم مرغ های قابل جوجه کشی شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیری اندی، محمد، افشار، مجید، و شیوازاد، محمود. (1388). اثر سطوح متفاوت ویتامین E در جیره مرغ مادر گوشتی بر تولید و کیفیت تخم مرغ. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، 3(9)، 37-43. SID. https://sid.ir/paper/175539/fa

    Vancouver: کپی

    امیری اندی محمد، افشار مجید، شیوازاد محمود. اثر سطوح متفاوت ویتامین E در جیره مرغ مادر گوشتی بر تولید و کیفیت تخم مرغ. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)[Internet]. 1388؛3(9):37-43. Available from: https://sid.ir/paper/175539/fa

    IEEE: کپی

    محمد امیری اندی، مجید افشار، و محمود شیوازاد، “اثر سطوح متفاوت ویتامین E در جیره مرغ مادر گوشتی بر تولید و کیفیت تخم مرغ،” پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، vol. 3، no. 9، pp. 37–43، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/175539/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا