مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

869
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

573
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ارتباط بین کارایی و تمرکز صنعتی در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی ایران

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 51

چکیده

 در این مطالعه, ارتباط بین کارایی مقیاس و تمرکز صنعتی در 22 صنعت مواد غذایی و آشامیدنی در ایران, برای سال های 1376- 1386, بررسی می گردد. در این راستا, ابتدا کارایی مقیاس و سپس تمرکز صنعتی, با استفاده از شاخص هرفیندال- هیرشمن, محاسبه شده است. هم چنین رابطه علیت میان دو متغیر کارایی مقیاس و تمرکز, با استفاده از آزمون علیت گرنجر, مشخص شده است. نتایج نشان دهنده آن است که یک علیت یک طرفه از متغیر تمرکز به سوی متغیر کارایی وجود دارد. مدل پانل برآورد شده با استفاده از روش 2SLS, صحت فرضیه زندگی ایستا (QLH) را تایید می کند و نشان می دهد که افزایش تمرکز, کارایی را در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی ایران, کاهش می دهد. بنابراین, به منظور افزایش کارایی در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی, سیاست گذاری ها باید در جهت کاهش تمرکز در این صنعت باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    سهیلی، کیومرث، فتاحی، شهرام، ذبیحی دان، محمدسعید، و هادی زادگان، معصومه. (1393). بررسی ارتباط بین کارایی و تمرکز صنعتی در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی ایران. مدلسازی اقتصادی، 8(3 (پیاپی 27))، 37-51. SID. https://sid.ir/paper/176152/fa

    Vancouver: کپی

    سهیلی کیومرث، فتاحی شهرام، ذبیحی دان محمدسعید، هادی زادگان معصومه. بررسی ارتباط بین کارایی و تمرکز صنعتی در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی ایران. مدلسازی اقتصادی[Internet]. 1393؛8(3 (پیاپی 27)):37-51. Available from: https://sid.ir/paper/176152/fa

    IEEE: کپی

    کیومرث سهیلی، شهرام فتاحی، محمدسعید ذبیحی دان، و معصومه هادی زادگان، “بررسی ارتباط بین کارایی و تمرکز صنعتی در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی ایران،” مدلسازی اقتصادی، vol. 8، no. 3 (پیاپی 27)، pp. 37–51، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176152/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button