مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

947
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

789
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین میزان کربوهیدراتهای ذخیره ای و ساختمانی در سه رقم لوبیا (چیتی، قرمز و سفید)

صفحات

 صفحه شروع 100 | صفحه پایان 104

چکیده

 مطالعه حاضر به منطور تعیین انواع کربوهیدرات ها در سه رقم لوبیا شامل چیتی, سفید و قرمز انجام شد. درصد کربوهیدرات ها شامل نشاسته, پلی ساکارید های غیر نشاسته ای, الیاف خام, سلولز, همی سلولز, لیگنین, دیواره سلولی فاقد همی سلولز و دیواره سلولی با استفاده از روش های معمول تعیین شدند. لوبیاهای سفید دارای بیشترین میزان نشاسته (39.17 درصد) بوده و با دو نوع دیگر دارای اختلاف معنی دار بود (P<0.05). از نظر میزان نشاسته لوبیاهای چیتی و قرمز بعد از لوبیای سفید قرار داشته اما این دو نوع اختلاف معنی داری با هم نداشتند. سه رقم لوبیا در میزان پلی ساکارید های غیر نشاسته ای (NSP), همی سلولز, سلولز, لیگنین, دیواره سلولی و دیواره سلولی فاقد همی سلولز نیز با یکدیگر تفاوت معنی دار داشتند. در اصلاح نژاد و تجارت لوبیا علاوه بر خصوصیات کمی مانند عملکرد و اجزای عملکرد توجه به خصوصیات کیفی نیز ضروری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برجی، محسن. (1389). تعیین میزان کربوهیدراتهای ذخیره ای و ساختمانی در سه رقم لوبیا (چیتی, قرمز و سفید). اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی، 2(2)، 100-104. SID. https://sid.ir/paper/176447/fa

    Vancouver: کپی

    برجی محسن. تعیین میزان کربوهیدراتهای ذخیره ای و ساختمانی در سه رقم لوبیا (چیتی, قرمز و سفید). اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی[Internet]. 1389؛2(2):100-104. Available from: https://sid.ir/paper/176447/fa

    IEEE: کپی

    محسن برجی، “تعیین میزان کربوهیدراتهای ذخیره ای و ساختمانی در سه رقم لوبیا (چیتی, قرمز و سفید)،” اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی، vol. 2، no. 2، pp. 100–104، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176447/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button