مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,424
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

835
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی سینتیک خشک کردن برش های میوه به (Cydoniaoblonga) با روش جابه جایی هوای داغ

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 64

چکیده

 در مطالعه انجام شده بر روی برش های میوه به با قطرهای 3, 5 و 7 میلی متر به منظور بررسی سینتیک خشک کردن آن در دماهای 60 و 70 و 80 درجه سانتیگراد, از خشک کن جابه جایی هوای داغ استفاده شد. تمامی آزمایش ها با سه تکرار انجام گرفت. برای بررسی سینتیک خشک کردن برش های میوه به, از پارامتر ضریب نفوذ موثر بهره گرفته شد. مقدار ضریب نفوذ موثر با افزایش دما و ضخامت بین 2.77×10-8 تا 8.12×10-8 m2/s در تغییر بود. نتایج, نشان داد که اختلاف معنی داری بین ضریب نفوذ در ضخامت های مختلف مشاهده شد. هم چنین برای مدل سازی ریاضی سینتیک خشک کردن از ده مدل مختلف استفاده شد که این مدل ها براساس ضریب تبیین (R2), میانگین نسبی درصد انحراف (MRPD), مجذور میانگین مربعات خطا (RMSE) و مربع کای کاهش یافته (c2) با یکدیگر مقایسه شدند و در پایان, مدل منتخب که بهترین برازش را از داده های حاصل از فرآیند خشک کردن ارائه نمود, مدل میدلی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، مرتضی، پورفلاح، زهرا، مسکوکی، عبدالمجید، و نهاردانی، منیره. (1391). بررسی سینتیک خشک کردن برش های میوه به (Cydoniaoblonga) با روش جابه جایی هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(1 (پیاپی 11))، 55-64. SID. https://sid.ir/paper/176456/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی مرتضی، پورفلاح زهرا، مسکوکی عبدالمجید، نهاردانی منیره. بررسی سینتیک خشک کردن برش های میوه به (Cydoniaoblonga) با روش جابه جایی هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(1 (پیاپی 11)):55-64. Available from: https://sid.ir/paper/176456/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی محمدی، زهرا پورفلاح، عبدالمجید مسکوکی، و منیره نهاردانی، “بررسی سینتیک خشک کردن برش های میوه به (Cydoniaoblonga) با روش جابه جایی هوای داغ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 1 (پیاپی 11)، pp. 55–64، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176456/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button