APA:
کپییگانه، مهسا، خنافری، آنیتا، فلاحیان، محمدرضا، و شریفان، انوشه. (1389). بررسی نقش بیولوژیک عصاره زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(2 (پیاپی 5))، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/176464/fa
Vancouver:
کپییگانه مهسا، خنافری آنیتا، فلاحیان محمدرضا، شریفان انوشه. بررسی نقش بیولوژیک عصاره زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(2 (پیاپی 5)):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/176464/fa
IEEE:
کپیمهسا یگانه، آنیتا خنافری، محمدرضا فلاحیان، و انوشه شریفان، “بررسی نقش بیولوژیک عصاره زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 2 (پیاپی 5)، pp. 25–34، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176464/fa