مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,075
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

797
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی نقش بیولوژیک عصاره زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 34

چکیده

 هدف از این تحقیق, بررسی نقش بیولوژیک عصاره زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی می باشد. پس از کشت انتروکوکوس هایرائی در محیط کشت BHI Broth, سانتریفیوژ و جداسازی توده میکروبی, ترکیبات ضد میکروبی توسط دیالیز خالص سازی شدند و وزن مولکولی ترکیبات استخراج شده, توسط الکتروفورز SDS-PAGE تخمین زده شد. عصاره زعفران با سوسپانسیون میکروبی ترکیب شد و غلظت پروتئین, واحد فعالیت و فعالیت کل نمونه ها تعیین گردید. اثر ضد میکروبی این نمونه ها با استفاده از روش چاهک ارزیابی شد و در ادامه حداقل غلظت باکتریواستاتیکی ترکیبات ضد میکروبی تعیین گردید. با بررسی تاثیر ضد میکروبی و ارزیابی کم ترین غلظت باکتریواستاتیکی انتروسین بر روی باکتری های استافیلوکوکوس ارئوس, باسیلوس سرئوس, لیستریا مونوسیتوجنز و کلبسیلا پنومونیه, مشخص شد که بیش ترین تاثیر ضد میکروبی و کم ترین غلظت باکتریواستاتیکی انتروسین, بر روی لیستریا مونوسیتوجنز بوده است. با توجه به نتایج به دست آمده از این تحقیق, عصاره زعفران می تواند بر روی تولید انتروسین و اثر ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی, تاثیر سینرژیستی داشته باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یگانه، مهسا، خنافری، آنیتا، فلاحیان، محمدرضا، و شریفان، انوشه. (1389). بررسی نقش بیولوژیک عصاره زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(2 (پیاپی 5))، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/176464/fa

    Vancouver: کپی

    یگانه مهسا، خنافری آنیتا، فلاحیان محمدرضا، شریفان انوشه. بررسی نقش بیولوژیک عصاره زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(2 (پیاپی 5)):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/176464/fa

    IEEE: کپی

    مهسا یگانه، آنیتا خنافری، محمدرضا فلاحیان، و انوشه شریفان، “بررسی نقش بیولوژیک عصاره زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 2 (پیاپی 5)، pp. 25–34، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176464/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button