APA:
کپیالهامی راد، امیرحسین. (1392). بهینه سازی فرآیند شفاف سازی آب میوه دو واریته بومی توت سفید. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(1 (پیاپی 15))، 91-103. SID. https://sid.ir/paper/176474/fa
Vancouver:
کپیالهامی راد امیرحسین. بهینه سازی فرآیند شفاف سازی آب میوه دو واریته بومی توت سفید. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(1 (پیاپی 15)):91-103. Available from: https://sid.ir/paper/176474/fa
IEEE:
کپیامیرحسین الهامی راد، “بهینه سازی فرآیند شفاف سازی آب میوه دو واریته بومی توت سفید،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 1 (پیاپی 15)، pp. 91–103، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176474/fa