APA:
کپیسیدیوسفی، لاله، گلستان، لیلا، و کابوسی، حامی. (1392). اثر بازدارندگی اسانس سرسم (Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(3 (پیاپی 17))، 13-22. SID. https://sid.ir/paper/176489/fa
Vancouver:
کپیسیدیوسفی لاله، گلستان لیلا، کابوسی حامی. اثر بازدارندگی اسانس سرسم (Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(3 (پیاپی 17)):13-22. Available from: https://sid.ir/paper/176489/fa
IEEE:
کپیلاله سیدیوسفی، لیلا گلستان، و حامی کابوسی، “اثر بازدارندگی اسانس سرسم (Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 3 (پیاپی 17)، pp. 13–22، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176489/fa