مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

7,250
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,216
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر بازدارندگی اسانس سرسم (Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 22

چکیده

 گیاه سرسم (Mentha spicata) یکی از گونه های خانواده نعناعیان می باشد. خواص ضد میکروبی اسانس این گیاه بر روی انواع میکروب ها مورد آزمایش و تایید قرار گرفته است. هدف از این مطالعه بررسی اثر بازدارندگی اسانس سرسم بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس روتری و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیر گونه لاکتیس در کشک مایع صنعتی بود. بدین منظور اثر بازدارندگی اسانس سرسم در دو غلظت 1500 و 2500 ppm بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی در دمای 4 درجه سانتی گراد و طی یک دوره 20 روزه انبارمانی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این پژوهش نشان داد که در طی دوره نگهداری و در مقایسه با نمونه کنترل, باکتری لاکتوباسیلوس در هر دو غلظت اسانس حساس تر از بیفیدوباکتریوم بود. اثر بازدارندگی از رشد باکتری های مذکور در غلظت 1500 ppm اسانس کمتر از غلظت دیگر بود و بیشترین قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک بعد از نمونه کنترل برای بیفیدوباکتریوم انیمالیس در غلظت1500 ppm  اسانس سرسم مشاهده شد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیدیوسفی، لاله، گلستان، لیلا، و کابوسی، حامی. (1392). اثر بازدارندگی اسانس سرسم (Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(3 (پیاپی 17))، 13-22. SID. https://sid.ir/paper/176489/fa

    Vancouver: کپی

    سیدیوسفی لاله، گلستان لیلا، کابوسی حامی. اثر بازدارندگی اسانس سرسم (Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(3 (پیاپی 17)):13-22. Available from: https://sid.ir/paper/176489/fa

    IEEE: کپی

    لاله سیدیوسفی، لیلا گلستان، و حامی کابوسی، “اثر بازدارندگی اسانس سرسم (Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 3 (پیاپی 17)، pp. 13–22، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176489/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا