APA:
کپیمیرچولی برازق، عبدالرضا، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1390). بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی های فیزیکی و حسی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(1 (پیاپی 7))، 19-26. SID. https://sid.ir/paper/176510/fa
Vancouver:
کپیمیرچولی برازق عبدالرضا، مظاهری تهرانی مصطفی. بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی های فیزیکی و حسی آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(1 (پیاپی 7)):19-26. Available from: https://sid.ir/paper/176510/fa
IEEE:
کپیعبدالرضا میرچولی برازق، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی های فیزیکی و حسی آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 1 (پیاپی 7)، pp. 19–26، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176510/fa