مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

816
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

587
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 100

چکیده

 اطلاع از خواص فیزیکی میوه ها در طراحی و بهینه سازی سیستم های مرتبط با تولید و فرآوری آن ها, لازم و ضروری است. در این تحقیق, تعدادی از خواص هندسی (طول, عرض, ضخامت, قطر متوسط هندسی, قطر متوسط حسابی و مساحت سطح رویه), خواص ثقلی (جرم, دانسیته واقعی, دانسیته توده و تخلخل) و خواص اصطکاکی و آیرودینامیکی (ضریب اصطکاک ایستایی و سرعت حد) پسته رقم احمد آقایی و مغز آن در پنج سطح رطوبتی 4.6, 12.35, 20.1, 27.85 و 35.6 درصد بر پایه تر اندازه گیری و محاسبه شد. اثر رطوبت بر طول, عرض, ضخامت, قطر متوسط هندسی و قطر متوسط حسابی, مساحت سطح رویه پسته به صورت غیرخطی و برای مغز خطی بود. با افزایش رطوبت, خواص ثقلی شامل جرم, دانسیته واقعی و دانسیته توده به صورت خطی افزایش پیدا کرد. این در حالی بود که تخلخل به صورت خطی با افزایش رطوبت در پسته و مغز کاهش پیدا کرد. بیش ترین ضریب اصطکاک استاتیکی برای پسته و مغز برای چوب و کم ترین آن برای آهن گالوانیزه به دست آمد. سرعت حد پسته و مغز آن با افزایش سطح رطوبت به طور خطی افزایش پیدا کرد و در محدوده 10.59-11.6 متر بر ثانیه برای پسته و 9.16-10.8 متر بر ثانیه برای مغز قرار گرفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غلامی پرشکوهی، محمد، گوشکی، بهنام، کرمانی، علی ماشااله، و رشیدی، مجید. (1391). تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(3 (پیاپی 13))، 91-100. SID. https://sid.ir/paper/176515/fa

    Vancouver: کپی

    غلامی پرشکوهی محمد، گوشکی بهنام، کرمانی علی ماشااله، رشیدی مجید. تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(3 (پیاپی 13)):91-100. Available from: https://sid.ir/paper/176515/fa

    IEEE: کپی

    محمد غلامی پرشکوهی، بهنام گوشکی، علی ماشااله کرمانی، و مجید رشیدی، “تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 3 (پیاپی 13)، pp. 91–100، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176515/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button