APA:
کپیغلامی پرشکوهی، محمد، گوشکی، بهنام، کرمانی، علی ماشااله، و رشیدی، مجید. (1391). تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(3 (پیاپی 13))، 91-100. SID. https://sid.ir/paper/176515/fa
Vancouver:
کپیغلامی پرشکوهی محمد، گوشکی بهنام، کرمانی علی ماشااله، رشیدی مجید. تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(3 (پیاپی 13)):91-100. Available from: https://sid.ir/paper/176515/fa
IEEE:
کپیمحمد غلامی پرشکوهی، بهنام گوشکی، علی ماشااله کرمانی، و مجید رشیدی، “تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 3 (پیاپی 13)، pp. 91–100، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176515/fa