APA:
کپیمختاریان، محسن، و کوشکی، فاطمه. (1391). کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(3 (پیاپی 13))، 55-66. SID. https://sid.ir/paper/176517/fa
Vancouver:
کپیمختاریان محسن، کوشکی فاطمه. کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(3 (پیاپی 13)):55-66. Available from: https://sid.ir/paper/176517/fa
IEEE:
کپیمحسن مختاریان، و فاطمه کوشکی، “کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 3 (پیاپی 13)، pp. 55–66، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176517/fa