مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

718
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

588
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن

صفحات

 صفحه شروع 55 | صفحه پایان 66

چکیده

 در این پژوهش, خشک کردن لایه ای نازک گوجه فرنگی توسط خشک کن هوای داغ آزمایشگاهی شبیه سازی گردید. فرآیند خشک کردن در دو دمای 60oC و 70 انجام گرفت. داده های خشک کردن توسط 8 مدل سینتیکی برازش داده شد. بهترین مدل از طریق R2,  RMSEو c2 مشخص گردید. فرآیند مدل سازی نشان داد که مدل لگاریتمی, بهترین کارایی را داشت. همچنین, ویژگی های فیزیکوشیمیایی گوجه فرنگی, نظیر چروکیدگی, اسیدیته, غلظت یون هیدروژن و رنگ در طی خشک کردن تعیین گردید. نتایج, نشان داد که دمای هوای خشک کردن تاثیر معنی داری روی رنگ برش های گوجه فرنگی داشت. علاوه بر این, در این تحقیق, مطلوبیت برگه های گوجه فرنگی تهیه شده به وسیله آزمون حسی مورد آزمایش قرار گرفت. در این آزمون, کیفیت های حسی رنگ, عطر, طعم, شکل ظاهری و قابلیت جویدن (تردی بافت) نمونه ها مد نظر قرار گرفت. نتایج, نشان داد که دمای هوای خشک کردن تاثیر معنی داری روی شکل ظاهری داشت.(P<0.01) نتایج مدلسازی, نشان داد که مدل شبکه عصبی پرسپترون همراه با تابع محرک لوگ سیگموئید به عنوان بهترین تابع محرک مدل, توانست نسبت رطوبت را با ضریب رگرسیون 0.996 پیش بینی نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مختاریان، محسن، و کوشکی، فاطمه. (1391). کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(3 (پیاپی 13))، 55-66. SID. https://sid.ir/paper/176517/fa

    Vancouver: کپی

    مختاریان محسن، کوشکی فاطمه. کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(3 (پیاپی 13)):55-66. Available from: https://sid.ir/paper/176517/fa

    IEEE: کپی

    محسن مختاریان، و فاطمه کوشکی، “کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 3 (پیاپی 13)، pp. 55–66، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176517/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button