APA:
کپیتوکلی پور، حمید، و حسین مردی، علی. (1388). اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجه فرنگی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(3)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/176531/fa
Vancouver:
کپیتوکلی پور حمید، حسین مردی علی. اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجه فرنگی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(3):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/176531/fa
IEEE:
کپیحمید توکلی پور، و علی حسین مردی، “اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجه فرنگی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 3، pp. 1–8، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176531/fa