مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,255
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

843
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سینتیک خشک کردن برش های سیب زمینی ترشی (.Helianthus tuberosus L) با روش جابه جایی هوای داغ

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 در این تحقیق, برش های سیب زمینی ترشی با ضخامت 3, 5 و 7 میلی متر توسط یک خشک کن جابه جایی در مقیاس آزمایشگاهی با هوای داغ در دامنه دمایی 60oC, 70 و 80 خشک شدند. اثر دمای هوا و ضخامت بر روی پارامتر سینتیکی در حین خشک کردن و اثر دما و زمان خشک کردن و بر روی راندمان استخراج اینولین, بررسی شد. ضریب نفوذ موثر رطوبت بین 5.13×10-9 M2/Sتا 1.2×10-8 متغیر بود که با افزایش دما افزایش و با افزایش ضخامت, کاهش پیدا کرد. رابطه آرنیوس با مقادیر انرژی فعال سازی برای ضخامت 3, 5 و 7 میلی متر به ترتیب 31.93, 28.28, 23.37 kj/mol اثر دما را بر روی نفوذ رطوبت بیان می کند. برای مدل سازی سینیتیک خشک کردن از ده مدل مختلف استفاده گردید. این مدل ها بر اساس ضریب تبیین, میانگین نسبی درصد انحراف (EMD), مجذور میانگین مربعات خطا (RMSE) و مربع کای (c2) مقایسه شدند. مدل هندرسون و پابیس اصلاح شده, بهترین برازش را برای داده های خشک کردن سیب زمینی ترشی نشان داد. با افزایش دمای خشک کردن, اختلاف معنی داری بر روی راندمان استخراج اینولین مشاهده نگردید و با کاهش زمان خشک کردن درصد اینولین, افزایش از خود نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پورفلاح، زهرا، نهاردانی، منیره، سلامی نیا، محمد، نوریان، سیمین، و محمدی، مرتضی. (1390). سینتیک خشک کردن برش های سیب زمینی ترشی (.Helianthus tuberosus L) با روش جابه جایی هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(4 (پیاپی 10))، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/176534/fa

    Vancouver: کپی

    پورفلاح زهرا، نهاردانی منیره، سلامی نیا محمد، نوریان سیمین، محمدی مرتضی. سینتیک خشک کردن برش های سیب زمینی ترشی (.Helianthus tuberosus L) با روش جابه جایی هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(4 (پیاپی 10)):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/176534/fa

    IEEE: کپی

    زهرا پورفلاح، منیره نهاردانی، محمد سلامی نیا، سیمین نوریان، و مرتضی محمدی، “سینتیک خشک کردن برش های سیب زمینی ترشی (.Helianthus tuberosus L) با روش جابه جایی هوای داغ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 4 (پیاپی 10)، pp. 1–12، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176534/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button