APA:
کپیطاهری گراوند، امین، رفیعی، شاهین، کیهانی، علیرضا، و جعفری، سیدمهدی. (1389). ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی ریحان در خشک کردن لایه نازک با هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(3 (پیاپی 6))، 9-17. SID. https://sid.ir/paper/176543/fa
Vancouver:
کپیطاهری گراوند امین، رفیعی شاهین، کیهانی علیرضا، جعفری سیدمهدی. ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی ریحان در خشک کردن لایه نازک با هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(3 (پیاپی 6)):9-17. Available from: https://sid.ir/paper/176543/fa
IEEE:
کپیامین طاهری گراوند، شاهین رفیعی، علیرضا کیهانی، و سیدمهدی جعفری، “ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی ریحان در خشک کردن لایه نازک با هوای داغ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 3 (پیاپی 6)، pp. 9–17، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176543/fa