مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,157
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

769
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی ریحان در خشک کردن لایه نازک با هوای داغ

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 17

چکیده

 هدف از انجام این مطالعه, محاسبه ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی برگ های ریحان در خشک کردن نازک می باشد. آزمایش های خشک کردن لایه نازک تحت پنج سطح دمای خشک کن 40, 50, 60, 70 و 80 درجه سلسیوس, سه سطح سرعت هوای ورودی 1.5, 2 و 2.5 و سه سطح رطوبت هوای ورودی 20, 40 و 60 درصد انجام شد. برای توضیح انتقال رطوبت از لایه های نازک ریحان, مدل فیک پخش مورد استفاده قرار گرفت. نتایج, نشان داد مقدار ضریب پخش موثر در نمونه های خشک شده در دماهای بین 40 تا 80 درجه سلسیوس, از 1.05009´10-11 تا 2.24941´10-10 m2/s تغییر می کند. با استفاده از رابطه آرنیوس انرژی لازم برای فعال سازی, از 44.04 تا 60 Kj/mol و ثابت ضریب پخش از 1.29618391´10-4 تا 1.31327786´10-1 m2/s به دست آمد که نشان دهنده اثر دمای خشک کن, سرعت هوا و رطوبت نسبی هوای ورودی روی پدیده پخش می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طاهری گراوند، امین، رفیعی، شاهین، کیهانی، علیرضا، و جعفری، سیدمهدی. (1389). ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی ریحان در خشک کردن لایه نازک با هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(3 (پیاپی 6))، 9-17. SID. https://sid.ir/paper/176543/fa

    Vancouver: کپی

    طاهری گراوند امین، رفیعی شاهین، کیهانی علیرضا، جعفری سیدمهدی. ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی ریحان در خشک کردن لایه نازک با هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(3 (پیاپی 6)):9-17. Available from: https://sid.ir/paper/176543/fa

    IEEE: کپی

    امین طاهری گراوند، شاهین رفیعی، علیرضا کیهانی، و سیدمهدی جعفری، “ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی ریحان در خشک کردن لایه نازک با هوای داغ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 3 (پیاپی 6)، pp. 9–17، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176543/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button