APA:
کپیایرانی، مهدی، شفافی زنوزیان، مسعود، و توکلی پور، حمید. (1389). بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوه به. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(3 (پیاپی 6))، 65-75. SID. https://sid.ir/paper/176544/fa
Vancouver:
کپیایرانی مهدی، شفافی زنوزیان مسعود، توکلی پور حمید. بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوه به. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(3 (پیاپی 6)):65-75. Available from: https://sid.ir/paper/176544/fa
IEEE:
کپیمهدی ایرانی، مسعود شفافی زنوزیان، و حمید توکلی پور، “بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوه به،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 3 (پیاپی 6)، pp. 65–75، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176544/fa