مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,038
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

893
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوه به

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 75

چکیده

 در این پژوهش, خشک کردن اسمزی میوه به در محلول اسمزی ساکارز با غلظت های 50, 60 و 70% وزنی - وزنی و دماهای 25 و 75 درجه سانتیگراد و در نسبت های وزنی 1:5 و 1:10 (میوه به به محلول اسمزی) مورد بررسی قرار گرفت. مقادیر دفع آب, جذب قند و محتوای رطوبتی برای هر غلظت, دما و نسبت وزنی در طی مدت زمان 8 ساعت, محاسبه شد. با استفاده از مدل پیشنهادی آزوارا, مقادیر دفع آب و جذب قند تعادلی و ضرایب ثابت تعیین گردید. آنالیز آماری ویژگی های اندازه گیری شده نمونه های به با استفاده از طرح بلوک و در قالب فاکتوریل انجام شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایرانی، مهدی، شفافی زنوزیان، مسعود، و توکلی پور، حمید. (1389). بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوه به. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(3 (پیاپی 6))، 65-75. SID. https://sid.ir/paper/176544/fa

    Vancouver: کپی

    ایرانی مهدی، شفافی زنوزیان مسعود، توکلی پور حمید. بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوه به. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(3 (پیاپی 6)):65-75. Available from: https://sid.ir/paper/176544/fa

    IEEE: کپی

    مهدی ایرانی، مسعود شفافی زنوزیان، و حمید توکلی پور، “بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوه به،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 3 (پیاپی 6)، pp. 65–75، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176544/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button