APA:
کپیتوکلی پور، حمید، جوانمردداخلی، مجید، و زیرجانی، لیلا. (1389). اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه کنسانتره پروتئینی آب پنیر و عصاره آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(3 (پیاپی 6))، 53-63. SID. https://sid.ir/paper/176546/fa
Vancouver:
کپیتوکلی پور حمید، جوانمردداخلی مجید، زیرجانی لیلا. اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه کنسانتره پروتئینی آب پنیر و عصاره آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(3 (پیاپی 6)):53-63. Available from: https://sid.ir/paper/176546/fa
IEEE:
کپیحمید توکلی پور، مجید جوانمردداخلی، و لیلا زیرجانی، “اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه کنسانتره پروتئینی آب پنیر و عصاره آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 3 (پیاپی 6)، pp. 53–63، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176546/fa