مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,301
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

890
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه کنسانتره پروتئینی آب پنیر و عصاره آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 63

چکیده

 در این پژوهش از پلیمر طبیعی بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر همراه با عصاره آویشن شیرازی برای پوشش دهی خوراکی مغز پسته رقم اکبری دامغان استفاده گردید. جهت به کار گیری ماده ضد میکروبی, ابتدا غلظت کمینه ممانعت کنندگی و غلظت کمینه کشندگی این ماده, علیه قارچ آسپرژیلوس فلاووس تعیین گردید. سپس, عصاره الکلی آویشن شیرازی در مقادیر 100, 500, 1000, 1500, 2000, 2500, 3000, 3500, 4000, 5000 و 5500 پی پی ام در ترکیب پوشش به کار رفت. گروه شاهد شامل مغز پسته بدون پوشش و بدون عصاره و مغز پسته پوشش یافته و بدون عصاره بود. گروه های تیمار و شاهد جهت بررسی اثرات ضد قارچی در مدل واقعی, در پلیت های استریل قرار داده شد و کشت هفت روزه قارچ آسپرژیلوس فلاووس به مرکز هندسی پلیت ها تلقیح گردید. سپس, به شکل روزانه, رشد دیسک تلقیحی اندازه گیری شد. در بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره در ترکیب پوشش مغز پسته, میزان بازدارندگی عصاره آویشن شیرازی بر روی تولید سموم آفلاتوکسین B1, B2, G1 و G2 که توسط کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) اندازه گیری شد, نشان داد که مقادیر بالاتر از 5000 پی پی ام عصاره آویشن شیرازی در پوشش خوراکی کنسانتره پروتئینی آب پنیر, باعث جلوگیری از تولید آفلاتوکسین در مغز پسته می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    توکلی پور، حمید، جوانمردداخلی، مجید، و زیرجانی، لیلا. (1389). اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه کنسانتره پروتئینی آب پنیر و عصاره آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(3 (پیاپی 6))، 53-63. SID. https://sid.ir/paper/176546/fa

    Vancouver: کپی

    توکلی پور حمید، جوانمردداخلی مجید، زیرجانی لیلا. اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه کنسانتره پروتئینی آب پنیر و عصاره آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(3 (پیاپی 6)):53-63. Available from: https://sid.ir/paper/176546/fa

    IEEE: کپی

    حمید توکلی پور، مجید جوانمردداخلی، و لیلا زیرجانی، “اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه کنسانتره پروتئینی آب پنیر و عصاره آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 3 (پیاپی 6)، pp. 53–63، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176546/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button