APA:
کپیسالاری، رزیتا، حبیبی نجفی، محمدباقر، کاراژیان، حجت، و وزیرزاده، بیتا. (1389). ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره ی نگه داری یکساله. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(1(پیاپی 4))، 35-43. SID. https://sid.ir/paper/176550/fa
Vancouver:
کپیسالاری رزیتا، حبیبی نجفی محمدباقر، کاراژیان حجت، وزیرزاده بیتا. ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره ی نگه داری یکساله. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(1(پیاپی 4)):35-43. Available from: https://sid.ir/paper/176550/fa
IEEE:
کپیرزیتا سالاری، محمدباقر حبیبی نجفی، حجت کاراژیان، و بیتا وزیرزاده، “ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره ی نگه داری یکساله،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 1(پیاپی 4)، pp. 35–43، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176550/fa