مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,393
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های موز خشک شده در هوای داغ

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 86

چکیده

 برش های موز در سه ضخامت 3, 5 و 10mm  تهیه و با استفاده از سه پیش فرایند (T1, تیمار شیمیایی در محلول 1% متابی سولفیت سدیم, T2, آنزیم بری با آب جوش و سپس با محلول 1% متابی سولفیت سدیم و T3 آنزیم بری با آب جوش و سپس با محلول 1% مخلوط یک به یک اسید آسکوربیک سیتریک) تیمار و در یک خشک کن جابه جایی هوای گرم در سه دمای (80 c و 70, 60) تا رسیدن به رطوبت نهایی خشک شدند. چیپس موز حاصل از نظر پارامترهای کیفی مانند رنگ, جذب مجدد آب, میزان قند و ویتامین ث و پارامترهای فرایند نظیر زمان و آهنگ خشک کردن مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج, نشان داد که پیش فرایندها آهنگ خشک کردن را افزایش و زمان خشک کردن را کاهش دادند و زمان خشک کردن در تیمارهای آنزیم بری سنبت به سایر نمونه ها تا 40% کاهش یافت. همان طور که انتظار می رفت با افزایش ضخامت, زمان خشک کردن افزایش و با افزایش دمای خشک کن, آهنگ خشک کردن افزایش و زمان خشک کردن کاهش یافت. در دماهای بالاتر مقدار ویتامین ث و قند بیش تری حفظ شد اما بر رنگ و جذب مجدد آب چیپس موز, اثرات منفی داشت.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

زیرجانی، لیلا، و توکلی پور، حمید. (1388). تاثیر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های موز خشک شده در هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(1)، 71-86. SID. https://sid.ir/paper/176554/fa

Vancouver: کپی

زیرجانی لیلا، توکلی پور حمید. تاثیر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های موز خشک شده در هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(1):71-86. Available from: https://sid.ir/paper/176554/fa

IEEE: کپی

لیلا زیرجانی، و حمید توکلی پور، “تاثیر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های موز خشک شده در هوای داغ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 1، pp. 71–86، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176554/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا