APA:
کپیزیرجانی، لیلا، و توکلی پور، حمید. (1388). تاثیر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های موز خشک شده در هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(1)، 71-86. SID. https://sid.ir/paper/176554/fa
Vancouver:
کپیزیرجانی لیلا، توکلی پور حمید. تاثیر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های موز خشک شده در هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(1):71-86. Available from: https://sid.ir/paper/176554/fa
IEEE:
کپیلیلا زیرجانی، و حمید توکلی پور، “تاثیر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های موز خشک شده در هوای داغ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 1، pp. 71–86، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176554/fa