APA:
کپیالهامی راد، امیرحسین، و استیری، سیدحسین. (1388). ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته توت سفید در منطقه ی سبزوار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(1)، 25-40. SID. https://sid.ir/paper/176555/fa
Vancouver:
کپیالهامی راد امیرحسین، استیری سیدحسین. ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته توت سفید در منطقه ی سبزوار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(1):25-40. Available from: https://sid.ir/paper/176555/fa
IEEE:
کپیامیرحسین الهامی راد، و سیدحسین استیری، “ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته توت سفید در منطقه ی سبزوار،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 1، pp. 25–40، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176555/fa