مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,162
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

814
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته توت سفید در منطقه ی سبزوار

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 40

چکیده

 در این پژوهش از دو واریته توت سفید, در منطقه ی سبزوار بنام های بخارایی (بی دانه) و میخچه (دانه دار) جهت مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بررسی روند تخمیر سرکه استفاده گردید. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد واریته توت بخارایی دارای درصد رطوبت, قند های احیا, pH و بریکس بالاتری است اما میزان سدیم و پتاسیم و اسیدیته کمتری نسبت به واریته میخچه دارد. با توجه به اینکه واریته بخارایی حاوی درصد قند بیشتری می باشد تولید الکل در آن بالاتر بوده و به حدود 13.3 درصد می رسد در حالیکه حداکثر الکل تولید شده در واریته میخچه 10 درصد تعیین گردید. با این وجود, روند تخمیر استیکی در واریته بخارایی کند تر از واریته میخچه می باشد به طوری که در روز چهل و پنجم (پایان دوره تخمیر) اسیدیته محلول تخمیر شده واریته بخارایی 3.7 درصد و در واریته میخچه 4.16 درصد تعیین گردید

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    الهامی راد، امیرحسین، و استیری، سیدحسین. (1388). ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته توت سفید در منطقه ی سبزوار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(1)، 25-40. SID. https://sid.ir/paper/176555/fa

    Vancouver: کپی

    الهامی راد امیرحسین، استیری سیدحسین. ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته توت سفید در منطقه ی سبزوار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(1):25-40. Available from: https://sid.ir/paper/176555/fa

    IEEE: کپی

    امیرحسین الهامی راد، و سیدحسین استیری، “ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته توت سفید در منطقه ی سبزوار،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 1، pp. 25–40، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176555/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button