مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,853
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

548
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام رب گوجه فرنگی اسپتیک

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 48

چکیده

 در این پژوهش به بررسی و تعیین استاندارد کار با قوام سنج بوستویک توسط رب گوجه فرنگی تولید شده از فرایند کلد بریک پرداخته شده است. با توجه به اینکه قوام و ویسکوزیته می تواند به عنوان یکی از مهمترین خصوصیات کیفی مواد غذایی در استانداردهای رب گوجه فرنگی لحاظ شود در هیچ کدام از استانداردهای ایران نامی ازویسکوزیته و قوام به میان نیامده است و استاندارد مشخصی نیز برای کار با قوام سنج بوستویک برای تعیین قوام رب گوجه فرنگی تعیین نشده است. در این پژوهش به بررسی و تعیین استاندارد کار با قوام سنج بوستویک توسط رب گوجه فرنگی تولید شده از فرایند کلد بریک در سه بریکس 16, 12 و 20 وسه دمای 35, 25 و  c45 پرداخته شده است مطابق نتایج این پژوهش, بریکس 12 و 16 و زمان 30 ثانیه و دمای اتاق به عنوان مقادیر بهینه جهت کار با دستگاه قوام سنج بوستویک توصیه می شود که با استاندارد جهانی این دستگاه کاملا همخوانی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تاج نیا، آرزو، توکلی پور، حمید، و الهامی راد، امیرحسین. (1388). تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام رب گوجه فرنگی اسپتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(1)، 41-48. SID. https://sid.ir/paper/176556/fa

    Vancouver: کپی

    تاج نیا آرزو، توکلی پور حمید، الهامی راد امیرحسین. تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام رب گوجه فرنگی اسپتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(1):41-48. Available from: https://sid.ir/paper/176556/fa

    IEEE: کپی

    آرزو تاج نیا، حمید توکلی پور، و امیرحسین الهامی راد، “تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام رب گوجه فرنگی اسپتیک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 1، pp. 41–48، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176556/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button