مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

884
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

766
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik)

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 70

چکیده

 در این بررسی, ویژگی های فیزیکی و تغذیه ای دو رقم عدس (قرمز و سبز) کشت شده در ایران تعیین شد. شاخص های فیزیکی از قبیل ابعاد محوری, قطر متوسط هندسی و حسابی, کرویت, مساحت رویه, دانسیته توده, دانسیته حقیقی, تخلخل, زاویه انبوهش و ضرایب اصطکاک ایستایی بر سطوح مختلف در محدوده رطوبتی 9.5 – %21.1 (بر پایه تر) برای هر دو رقم ارزیابی شد. همچنین, شاخص های تغذیه ای شامل میزان خاکستر, پروتئین خام, روغن, نشاسته و بعضی از مواد معدنی مانند پتاسیم, فسفر, کلسیم, منیزیم, سدیم, منگنز, آهن, روی و مس مورد بررسی قرار گرفت. مطالعه حاضر نشان می دهد که دو رقم مورد بررسی در بسیاری از شاخص های اندازه گیری شده, تفاوت معنی داری دارند. این اختلاف را می توان به تفاوت در نوع رقم, شرایط محیطی و رشد نسبت داد. از این رو, تعیین ویژگی های فیزیکی و تغذیه ای عدس در طراحی بسیاری از ماشین ها و دستگاه های فرآوری آن ضرورت دارد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    غریب زاهدی، سیدمحمدتقی، طاهری گراوند، امین، موسوی، سیدمحمد، و جعفری، سیدمهدی. (1388). بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(1)، 57-70. SID. https://sid.ir/paper/176558/fa

    Vancouver: کپی

    غریب زاهدی سیدمحمدتقی، طاهری گراوند امین، موسوی سیدمحمد، جعفری سیدمهدی. بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(1):57-70. Available from: https://sid.ir/paper/176558/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمدتقی غریب زاهدی، امین طاهری گراوند، سیدمحمد موسوی، و سیدمهدی جعفری، “بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 1، pp. 57–70، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176558/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button