APA:
کپیغریب زاهدی، سیدمحمدتقی، طاهری گراوند، امین، موسوی، سیدمحمد، و جعفری، سیدمهدی. (1388). بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(1)، 57-70. SID. https://sid.ir/paper/176558/fa
Vancouver:
کپیغریب زاهدی سیدمحمدتقی، طاهری گراوند امین، موسوی سیدمحمد، جعفری سیدمهدی. بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(1):57-70. Available from: https://sid.ir/paper/176558/fa
IEEE:
کپیسیدمحمدتقی غریب زاهدی، امین طاهری گراوند، سیدمحمد موسوی، و سیدمهدی جعفری، “بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 1، pp. 57–70، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176558/fa