مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,757
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,137
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین همبستگی میان قوام سنج بوستویک و ویسکومتر دورانی در ارزیابی ویسکوزیته رب گوجه فرنگی

صفحات

 صفحه شروع 3 | صفحه پایان 14

چکیده

 از آنجا که ویسکوزیته عامل مهمی در تعیین کیفیت رب گوجه فرنگی می باشد لذا برای بسیاری از مصرف کنندگان, میزان ویسکوزیته عامل مهمی در خرید آن می باشد و بعضی از خریداران عمده خارجی, رب را با ویسکوزیته مشخص خریداری می کنند. همچنین ویسکوزیته ظاهری در پذیرش محصولات غذایی یک ویژگی مهم برای مصرف کننده محسوب می شود. با توجه به اینکه استاندارد مناسبی از قوام و ویسکوزیته رب گوجه فرنگی در دسترس نیست و کارخانجات تولید رب گوجه فرنگی قوام رب را بر اساس آزمون بوستویک تعریف می کنند در این پژوهش به تعیین همبستگی بین قوام سنج بوستویک و ویسکومتر دورانی در سه بریکس 16, 12 و20 و سه دمای 25, 35 وc 45  در چهار فاصله زمانی 5, 15, 30 و 60 ثانیه بوستویک پرداخته شده است در نهایت همبستگی میان دو دستگاه ویسکومتر دورانی و قوام سنج بوستویک بدست آمد که با کمک معادلات حاصل می توان ویسکوزیته دقیق رب گوجه فرنگی را تعیین کرد. در نهایت نتایج نشان داد که بیشترین همبستگی بین دو دستگاه در زمان 30 ثانیه می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تاج نیا، آرزو، توکلی پور، حمید، و الهامی راد، امیرحسین. (1388). تعیین همبستگی میان قوام سنج بوستویک و ویسکومتر دورانی در ارزیابی ویسکوزیته رب گوجه فرنگی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(1)، 3-14. SID. https://sid.ir/paper/176560/fa

    Vancouver: کپی

    تاج نیا آرزو، توکلی پور حمید، الهامی راد امیرحسین. تعیین همبستگی میان قوام سنج بوستویک و ویسکومتر دورانی در ارزیابی ویسکوزیته رب گوجه فرنگی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(1):3-14. Available from: https://sid.ir/paper/176560/fa

    IEEE: کپی

    آرزو تاج نیا، حمید توکلی پور، و امیرحسین الهامی راد، “تعیین همبستگی میان قوام سنج بوستویک و ویسکومتر دورانی در ارزیابی ویسکوزیته رب گوجه فرنگی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 1، pp. 3–14، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176560/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button