APA:
کپیپرچمی، فریبا، عطای صالحی، اسماعیل، سیدین اردبیلی، مهدی، و محمدی ثانی، علی. (1390). بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آرد گندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(3 (پیاپی 9))، 1-5. SID. https://sid.ir/paper/176562/fa
Vancouver:
کپیپرچمی فریبا، عطای صالحی اسماعیل، سیدین اردبیلی مهدی، محمدی ثانی علی. بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آرد گندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(3 (پیاپی 9)):1-5. Available from: https://sid.ir/paper/176562/fa
IEEE:
کپیفریبا پرچمی، اسماعیل عطای صالحی، مهدی سیدین اردبیلی، و علی محمدی ثانی، “بررسی تاثیر افزودن آرد باقلا به آرد گندم بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی نان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 3 (پیاپی 9)، pp. 1–5، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176562/fa