مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,970
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,181
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استخراج فاز مایع چربی دنبه گوسفند به روش فراکسیون گیری با حلال و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونه تجارتی روغن مایع

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 59

چکیده

 در این پژوهش, جهت فراکسیونه کردن چربی دنبه و جداسازی فراکسیون مایع (تالو اولئین), از روش فراکسیون گیری 3 مرحله ای با حلال استن در دماهای 5oC, 15 و 25 استفاده شد. متوسط مقدار چربی دنبه 3.02±64.66 درصد و متوسط مقدار تالو اولئین 4.67± 73.65درصد تعیین گردید. بررسی ترکیب اسیدهای چرب تالو اولئین نشان داد که اسید اولئیک با میانگین 46.68 درصد بیش ترین مقدار را به خود اختصاص می دهد و پس از آن اسید پالمتیک با میانگین 21.32 درصد و اسید استئاریک با میانگین 7.53 درصد در رتبه های بعدی قرار می گیرند. مقایسه ترکیب اسیدهای چرب تالو اولئین با چند نمونه تجارتی روغن های گیاهی مایع موجود در بازار مصرف ایران شامل کنجد, زیتون, سویا, ذرت, کلزا و آفتابگردان نشان دادکه هر چند فراکسیون گیری موجب افزایش میزان اسیدهای چرب غیر اشباع از 49.78 درصد در چربی اولیه به 57.73 درصد در تالو اولئین و کاهش در اسیدهای چرب اشباع از 46.62 درصد در چربی اولیه به 38.62 درصد در تالو اولئین شده است با وجود این, تفاوت زیادی میان پروفیل اسیدهای چرب تالو اولئین و روغن های گیاهی مایع متداول وجود دارد. تالو اولئین دارای سطح بالایی از اسیدهای چرب اشباع و مقادیر کمی اسیدهای چرب ضروری است که این امر از لحاظ تغذیه ای نامطلوب است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    الهامی راد، امیرحسین، ایزی، مریم، و آرمین، محمد. (1390). استخراج فاز مایع چربی دنبه گوسفند به روش فراکسیون گیری با حلال و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونه تجارتی روغن مایع. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(3 (پیاپی 9))، 51-59. SID. https://sid.ir/paper/176564/fa

    Vancouver: کپی

    الهامی راد امیرحسین، ایزی مریم، آرمین محمد. استخراج فاز مایع چربی دنبه گوسفند به روش فراکسیون گیری با حلال و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونه تجارتی روغن مایع. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(3 (پیاپی 9)):51-59. Available from: https://sid.ir/paper/176564/fa

    IEEE: کپی

    امیرحسین الهامی راد، مریم ایزی، و محمد آرمین، “استخراج فاز مایع چربی دنبه گوسفند به روش فراکسیون گیری با حلال و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونه تجارتی روغن مایع،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 3 (پیاپی 9)، pp. 51–59، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176564/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button