APA:
کپیالهامی راد، امیرحسین، ایزی، مریم، و آرمین، محمد. (1390). استخراج فاز مایع چربی دنبه گوسفند به روش فراکسیون گیری با حلال و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونه تجارتی روغن مایع. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(3 (پیاپی 9))، 51-59. SID. https://sid.ir/paper/176564/fa
Vancouver:
کپیالهامی راد امیرحسین، ایزی مریم، آرمین محمد. استخراج فاز مایع چربی دنبه گوسفند به روش فراکسیون گیری با حلال و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونه تجارتی روغن مایع. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(3 (پیاپی 9)):51-59. Available from: https://sid.ir/paper/176564/fa
IEEE:
کپیامیرحسین الهامی راد، مریم ایزی، و محمد آرمین، “استخراج فاز مایع چربی دنبه گوسفند به روش فراکسیون گیری با حلال و مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آن با چند نمونه تجارتی روغن مایع،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 3 (پیاپی 9)، pp. 51–59، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176564/fa