مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,026
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

567
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک، ساکارز و گلوکز

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 49

چکیده

 در این پژوهش, خشک کردن اسمزی میوه به در محلول های اسمزی C1 (%10 نمک, 30% ساکارز و 30% گلوکز وزنی/وزنی), C2 (%10 نمک, 10% ساکارز و 50% گلوکز وزنی/وزنی), C3 (%10 نمک, 50% ساکارز و 10% گلوکز وزنی/وزنی), C4 (%20 نمک و 50% ساکارز وزنی/وزنی) C5 (%20 نمک و 50%گلوکز وزنی/وزنی), C6 (%50 گلوکز وزنی/وزنی), C7 (60% گلوکز وزنی/وزنی), C8 (70% ط گلوکز وزنی/وزنی), محلول 50%) C9 ساکارز وزنی/وزنی),%60) C10 ساکارز وزنی/وزنی),%70) C11 ساکارز وزنی/وزنی) و دما های 25 و 75 درجه سانتی گراد و در نسبت های وزنی 1:5 و 1:10 (میوه به به محلول اسمزی) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج, نشان داد که محلول C11 دارای بیش ترین میانگین دفع آب شده است (WL=0.369). همچنین محلول C5 دارای بیش ترین میانگین جذب مواد جامد (SG=0.196).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عباسی سیدآباد، وهاب، شفافی زنوزیان، مسعود، و ایرانی، مهدی. (1390). پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک, ساکارز و گلوکز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(3 (پیاپی 9))، 39-49. SID. https://sid.ir/paper/176566/fa

    Vancouver: کپی

    عباسی سیدآباد وهاب، شفافی زنوزیان مسعود، ایرانی مهدی. پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک, ساکارز و گلوکز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(3 (پیاپی 9)):39-49. Available from: https://sid.ir/paper/176566/fa

    IEEE: کپی

    وهاب عباسی سیدآباد، مسعود شفافی زنوزیان، و مهدی ایرانی، “پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک, ساکارز و گلوکز،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 3 (پیاپی 9)، pp. 39–49، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176566/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button