APA:
کپیعباسی سیدآباد، وهاب، شفافی زنوزیان، مسعود، و ایرانی، مهدی. (1390). پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک, ساکارز و گلوکز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(3 (پیاپی 9))، 39-49. SID. https://sid.ir/paper/176566/fa
Vancouver:
کپیعباسی سیدآباد وهاب، شفافی زنوزیان مسعود، ایرانی مهدی. پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک, ساکارز و گلوکز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(3 (پیاپی 9)):39-49. Available from: https://sid.ir/paper/176566/fa
IEEE:
کپیوهاب عباسی سیدآباد، مسعود شفافی زنوزیان، و مهدی ایرانی، “پایش فرآیند آبگیری میوه به در محلول های اسمزی نمک, ساکارز و گلوکز،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 3 (پیاپی 9)، pp. 39–49، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176566/fa