مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

745
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,568
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پیش بینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در طی فرآوری

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 38

چکیده

 شناخت خواص فیزیکی مغز پسته در فرآیندهای انتقال, خشک کردن, فرآوری, جداسازی, درجه بندی و ذخیره این محصول ارزشمند نقش اساسی ایفاء می کند. در این مطالعه, خواص فیزیکی پسته توسط مدل های مختلف شبکه عصبی شبیه سازی گردید. مدل های مختلف شبکه عصبی همراه با تابع های آستانه مختلف در پیش بینی مقادیر مساحت سطح, حجم, جرم و دانسیته ذره پسته مورد استفاده قرار گرفت. نتایج, نشان داد که که مدل شبکه عصبی تابع پایه شعاعی با تابع آستانه پایه شعاعی عادی بهترین نتیجه را در پیش بینی مقادیر مساحت سطح, حجم, جرم و دانسیته ذره پسته داشته به طوری که این شبکه توانست به ترتیب مقادیر مساحت سطح, حجم, جرم و دانسیته ذره پسته را با ضرایب تبیین 0.982, 0.982, 0.992 و 0.962 پیش بینی نماید. علاوه بر این, در این پژوهش, مساحت سطح, حجم, جرم و دانسیته ذره پسته از طریق معادلات رگرسیونی برازش داده شد. نتایج, نشان داد روش رگرسیونی خطی توانست مقادیر مساحت سطح, حجم, جرم و دانسیته ذره پسته به ترتیب با ضرایب تبیین 0.931, 0.897, 0.985 و 0.944 پیش بینی نماید. به طوری نتایج نشان داد که مدل شبکه عصبی توانایی بالایی در پیش بینی خواص فیزیکی پسته نسبت به روش رگرسیون خطی داشته است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مختاریان، محسن، توکلی پور، حمید، و کوشکی، فاطمه. (1390). پیش بینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در طی فرآوری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(3 (پیاپی 9))، 25-38. SID. https://sid.ir/paper/176568/fa

    Vancouver: کپی

    مختاریان محسن، توکلی پور حمید، کوشکی فاطمه. پیش بینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در طی فرآوری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(3 (پیاپی 9)):25-38. Available from: https://sid.ir/paper/176568/fa

    IEEE: کپی

    محسن مختاریان، حمید توکلی پور، و فاطمه کوشکی، “پیش بینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در طی فرآوری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 3 (پیاپی 9)، pp. 25–38، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176568/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button