APA:
کپیمختاریان، محسن، توکلی پور، حمید، و کوشکی، فاطمه. (1390). پیش بینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در طی فرآوری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(3 (پیاپی 9))، 25-38. SID. https://sid.ir/paper/176568/fa
Vancouver:
کپیمختاریان محسن، توکلی پور حمید، کوشکی فاطمه. پیش بینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در طی فرآوری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(3 (پیاپی 9)):25-38. Available from: https://sid.ir/paper/176568/fa
IEEE:
کپیمحسن مختاریان، حمید توکلی پور، و فاطمه کوشکی، “پیش بینی خواص فیزیکی پسته با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی در طی فرآوری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 3 (پیاپی 9)، pp. 25–38، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176568/fa