APA:
کپیغلامی پرشکوهی، محمد، رشیدی، مجید، رنجبر، ایرج، و عباسی، سعید. (1391). بررسی پارامترهای موثر بر خواص کیفی کشمش حاصل از انگور بی دانه قرمز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(2 (پیاپی 12))، 57-68. SID. https://sid.ir/paper/176569/fa
Vancouver:
کپیغلامی پرشکوهی محمد، رشیدی مجید، رنجبر ایرج، عباسی سعید. بررسی پارامترهای موثر بر خواص کیفی کشمش حاصل از انگور بی دانه قرمز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(2 (پیاپی 12)):57-68. Available from: https://sid.ir/paper/176569/fa
IEEE:
کپیمحمد غلامی پرشکوهی، مجید رشیدی، ایرج رنجبر، و سعید عباسی، “بررسی پارامترهای موثر بر خواص کیفی کشمش حاصل از انگور بی دانه قرمز،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 2 (پیاپی 12)، pp. 57–68، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176569/fa