APA:
کپیمختاریان، محسن، شفافی زنوزیان، مسعود، کوشکی، فاطمه، و سلامی نیا، محمد. (1391). پایش فرآیند اسمزی کدو حلوایی در شرایط مختلف. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(2 (پیاپی 12))، 25-35. SID. https://sid.ir/paper/176575/fa
Vancouver:
کپیمختاریان محسن، شفافی زنوزیان مسعود، کوشکی فاطمه، سلامی نیا محمد. پایش فرآیند اسمزی کدو حلوایی در شرایط مختلف. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(2 (پیاپی 12)):25-35. Available from: https://sid.ir/paper/176575/fa
IEEE:
کپیمحسن مختاریان، مسعود شفافی زنوزیان، فاطمه کوشکی، و محمد سلامی نیا، “پایش فرآیند اسمزی کدو حلوایی در شرایط مختلف،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 2 (پیاپی 12)، pp. 25–35، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176575/fa