APA:
کپیمحمدی، مرتضی، اسدی، مهداد، پورفلاح، زهرا، و نهاردانی، منیره. (1391). مدلسازی ریاضی و محاسبه ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایه نازک برش های میوه کامکوات. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(2 (پیاپی 12))، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/176576/fa
Vancouver:
کپیمحمدی مرتضی، اسدی مهداد، پورفلاح زهرا، نهاردانی منیره. مدلسازی ریاضی و محاسبه ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایه نازک برش های میوه کامکوات. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(2 (پیاپی 12)):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/176576/fa
IEEE:
کپیمرتضی محمدی، مهداد اسدی، زهرا پورفلاح، و منیره نهاردانی، “مدلسازی ریاضی و محاسبه ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایه نازک برش های میوه کامکوات،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 2 (پیاپی 12)، pp. 47–56، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176576/fa