مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,989
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,017
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدلسازی ریاضی و محاسبه ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایه نازک برش های میوه کامکوات

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 56

چکیده

 در مطالعه ای که بر روی سینتیک خشک کردن برش های میوه کامکوات در دماهای 60, 70 و 80 درجه سانتی گراد با ایجاد برش های نازکی با ضخامت های 3, 5 و 7 میلی متر انجام شد, مقدار ضریب نفوذ موثر رطوبت با استفاده از قانون دوم فیک, محاسبه و فرآیند خشک کردن به وسیله معادلات ریاضی مختلف, مدلسازی گردید. نتایج, نشان داد که با افزایش دما و ضخامت, ضریب نفوذ موثر افزایش یافت. بهترین مدل ریاضی که بهترین برازش را از داده های خشک کردن میوه کامکوات داشت با بالاترین ضریب تبیین(R2)  و پایین ترین مقادیر برای میانگین نسبی درصد انحراف (MRPD), مجذور میانگین مربعات خطا (RMSE) و مربع کای کاهش یافته  (c2)انتخاب شد. مدل منتخب که برازش مناسبی نسبت به سایر مدل های مورد مطالعه ارائه کرد, مدل میدلی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، مرتضی، اسدی، مهداد، پورفلاح، زهرا، و نهاردانی، منیره. (1391). مدلسازی ریاضی و محاسبه ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایه نازک برش های میوه کامکوات. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(2 (پیاپی 12))، 47-56. SID. https://sid.ir/paper/176576/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی مرتضی، اسدی مهداد، پورفلاح زهرا، نهاردانی منیره. مدلسازی ریاضی و محاسبه ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایه نازک برش های میوه کامکوات. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(2 (پیاپی 12)):47-56. Available from: https://sid.ir/paper/176576/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی محمدی، مهداد اسدی، زهرا پورفلاح، و منیره نهاردانی، “مدلسازی ریاضی و محاسبه ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایه نازک برش های میوه کامکوات،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 2 (پیاپی 12)، pp. 47–56، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176576/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button