APA:
کپیمهدیان، الهام، کاراژیان، رضا، و صبری، ساناز. (1392). بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(4 (پیاپی 18))، 43-51. SID. https://sid.ir/paper/176578/fa
Vancouver:
کپیمهدیان الهام، کاراژیان رضا، صبری ساناز. بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(4 (پیاپی 18)):43-51. Available from: https://sid.ir/paper/176578/fa
IEEE:
کپیالهام مهدیان، رضا کاراژیان، و ساناز صبری، “بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 4 (پیاپی 18)، pp. 43–51، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176578/fa