APA:
کپیبخشی مقدم، فرناز، مرتضوی، سیدعلی، میلانی، الناز، و هاشمی، مجید. (1392). ارزیابی تنوع فراکسیون های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L)
. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(4 (پیاپی 18))، 93-103. SID. https://sid.ir/paper/176580/fa
Vancouver:
کپیبخشی مقدم فرناز، مرتضوی سیدعلی، میلانی الناز، هاشمی مجید. ارزیابی تنوع فراکسیون های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L)
. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(4 (پیاپی 18)):93-103. Available from: https://sid.ir/paper/176580/fa
IEEE:
کپیفرناز بخشی مقدم، سیدعلی مرتضوی، الناز میلانی، و مجید هاشمی، “ارزیابی تنوع فراکسیون های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود (.Cicer arietinum L)
،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 4 (پیاپی 18)، pp. 93–103، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176580/fa