APA:
کپیقدس ولی، علیرضا، عرب عامریان، فاطمه، و بخش آبادی، حمید. (1392). بررسی خصوصیات مالت سازی سه دانه غلاتی جو پوشینه دار, گندم و تریتیکاله. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(4 (پیاپی 18))، 25-32. SID. https://sid.ir/paper/176583/fa
Vancouver:
کپیقدس ولی علیرضا، عرب عامریان فاطمه، بخش آبادی حمید. بررسی خصوصیات مالت سازی سه دانه غلاتی جو پوشینه دار, گندم و تریتیکاله. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(4 (پیاپی 18)):25-32. Available from: https://sid.ir/paper/176583/fa
IEEE:
کپیعلیرضا قدس ولی، فاطمه عرب عامریان، و حمید بخش آبادی، “بررسی خصوصیات مالت سازی سه دانه غلاتی جو پوشینه دار, گندم و تریتیکاله،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 4 (پیاپی 18)، pp. 25–32، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176583/fa