مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,247
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

850
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات مالت سازی سه دانه غلاتی جو پوشینه دار، گندم و تریتیکاله

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 32

چکیده

 در این تحقیق, ویژگی های کمی و کیفی مالت های تهیه شده از دانه های غلاتی جو رقم صحرا, گندم رقم تجن و تریتیکاله رقم PGS شامل راندمان استخراج عصاره گرم, راندمان استخراج عصاره ی سرد, قدرت دیاستاتیک, پروتئین کل و محلول, شاخص تغییرات اصلاحی نیتروژن یا شاخص کلباچ, میزان رنگ و فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز در قالب طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میزان پروتئین کل مالت جو و مالت گندم به ترتیب 15.2 و 14.4 درصد بیشتر از میزان پروتئین کل مالت تریتیکاله بود ولی میزان شاخص کلباچ مالت تریتیکاله به ترتیب 19.3 و 29.0 درصد بیشتر از میزان شاخص کلباچ مالت گندم و مالت جو بود و یک رابطه خطی معکوس میان پروتئین کل با شاخص کلباچ با ضریب تعیین R2=0.94 وجود داشت. راندمان عصاره آب گرم و سرد در مالت حاصل از تریتیکاله بیشتر از مالت گندم و جو بود. بیشینه (716 U/Kg) و کمینه  (97 U/kg) میزان فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز به ترتیب مربوط به مالت های حاصل از تریتیکاله و گندم بود. محدوده رنگ برای عصاره حاصل از مالت های مختلف 1.82 تا 2.51 واحد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قدس ولی، علیرضا، عرب عامریان، فاطمه، و بخش آبادی، حمید. (1392). بررسی خصوصیات مالت سازی سه دانه غلاتی جو پوشینه دار, گندم و تریتیکاله. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(4 (پیاپی 18))، 25-32. SID. https://sid.ir/paper/176583/fa

    Vancouver: کپی

    قدس ولی علیرضا، عرب عامریان فاطمه، بخش آبادی حمید. بررسی خصوصیات مالت سازی سه دانه غلاتی جو پوشینه دار, گندم و تریتیکاله. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(4 (پیاپی 18)):25-32. Available from: https://sid.ir/paper/176583/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا قدس ولی، فاطمه عرب عامریان، و حمید بخش آبادی، “بررسی خصوصیات مالت سازی سه دانه غلاتی جو پوشینه دار, گندم و تریتیکاله،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 4 (پیاپی 18)، pp. 25–32، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176583/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button