APA:
کپیشکاری پور، فریبا، امین لاری، محمود، نیاکوثری، مهرداد، و اسکندری، محمدهادی. (1392). بررسی تاثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد, بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئین های آب پنیر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(4 (پیاپی 18))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/176586/fa
Vancouver:
کپیشکاری پور فریبا، امین لاری محمود، نیاکوثری مهرداد، اسکندری محمدهادی. بررسی تاثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد, بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئین های آب پنیر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(4 (پیاپی 18)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/176586/fa
IEEE:
کپیفریبا شکاری پور، محمود امین لاری، مهرداد نیاکوثری، و محمدهادی اسکندری، “بررسی تاثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد, بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئین های آب پنیر،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 4 (پیاپی 18)، pp. 1–8، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176586/fa