مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,020
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

859
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن های نباتی

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 43

چکیده

 در این پژوهش, تاثیر حرارت دهی ماکروویو بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی روغن های آفتابگردان, سویا و بادام زمینی مورد بررسی قرار گرفت. فاکتورهای مورد بررسی عبارت بودند از: عدد پراکسید, اسیدیته, جذب رنگ, میزان کل توکوفرول ها, ترکیب اسیدهای چرب, تشکیل ترکیبات مزدوج دوگانه و مزدوج سه گانه. نتایج به دست آمده نشان داد که میزان عدد پراکسید, اسیدیته, جذب رنگ (420 نانومتر) با افزایش زمان حرارت دهی, افزایش می یابد. علاوه بر این, میزان کل توکوفرول های روغن های حرارت دیده با ماکروویو (بر اساس نوع غالب توکوفرول موجود در روغن ها) کاهش می یابد. هم چنین مشخص شد که میزان اسیدهای چرب چند غیراشباع معمولا با افزایش زمان حرارت دهی کاهش می یابد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فهیم دانش، مریم. (1390). تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن های نباتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(2 (پیاپی 8))، 35-43. SID. https://sid.ir/paper/176589/fa

    Vancouver: کپی

    فهیم دانش مریم. تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن های نباتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(2 (پیاپی 8)):35-43. Available from: https://sid.ir/paper/176589/fa

    IEEE: کپی

    مریم فهیم دانش، “تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن های نباتی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 2 (پیاپی 8)، pp. 35–43، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176589/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا