APA:
کپیفهیم دانش، مریم. (1390). تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن های نباتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(2 (پیاپی 8))، 35-43. SID. https://sid.ir/paper/176589/fa
Vancouver:
کپیفهیم دانش مریم. تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن های نباتی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(2 (پیاپی 8)):35-43. Available from: https://sid.ir/paper/176589/fa
IEEE:
کپیمریم فهیم دانش، “تاثیر حرارت دهی مایکروویو بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن های نباتی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 2 (پیاپی 8)، pp. 35–43، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176589/fa