مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

880
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

859
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر سازگارکننده های مختلف بر خواص مکانیکی کامپوزیت کاه گندم - پلی اتیلن سبک

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 در این تحقیق, نوعی کامپوزیت به منظور استفاده در بسته بندی مواد غذایی با ویژگی زیست تخریب پذیری تولید شد. در این فرآورده مرکب, از ماده پلیمری پلی اتیلن سبک در نقش ماده زمینه, پودر لیگنوسلولزی کاه گندم به عنوان پرکننده و سازگارکننده های MAPE (مالئیک انیدرید پلی اتیلن) PEG(400) و PEG(600) (پلی اتیلن گلیکول 400 و 600) استفاده گردید و با انجام آزمون های مختلف مکانیکی (کشش, خمش سه نقطه و ضربه) سعی شد بهترین ترکیب از نظر تاثیر عوامل سازگارکننده, تهیه گردد. نسبت ماده زمینه به فاز پرکننده در سطوح نسبی 70 به 30, 60 به 40, 50 به 50 و 40 به 60 در محصول مرکب به کار گرفته شد و هر یک از مواد سازگار کننده برای هر یک از نسبت های فوق در سه سطح 0 و 7 و 10, درصد مورد استفاده قرار گرفت. نتایج, نشان داد که MAPE, بهترین سازگارکننده از نظر بهبود ویژگی مقاومت مکانیکی است. نوع سازگار کننده, تاثیری در بهبود ویژگی مقاومت ضربه نداشت و کلیه تیمارها در ویژگی مقاومت خمش نسبت به نمونه شاهد, بهبود نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی، مانا، تاج الدین، بهجت، و محمدی ثانی، علی. (1390). مطالعه اثر سازگارکننده های مختلف بر خواص مکانیکی کامپوزیت کاه گندم - پلی اتیلن سبک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(2 (پیاپی 8))، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/176590/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی مانا، تاج الدین بهجت، محمدی ثانی علی. مطالعه اثر سازگارکننده های مختلف بر خواص مکانیکی کامپوزیت کاه گندم - پلی اتیلن سبک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(2 (پیاپی 8)):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/176590/fa

    IEEE: کپی

    مانا رضایی، بهجت تاج الدین، و علی محمدی ثانی، “مطالعه اثر سازگارکننده های مختلف بر خواص مکانیکی کامپوزیت کاه گندم - پلی اتیلن سبک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 2 (پیاپی 8)، pp. 1–9، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176590/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا