مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,676
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

830
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیه پودر از آن

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 67

چکیده

 فرایند خشک کردن برای محصولات فصلی مانند ریواس که در سال فقط چند ماه در دسترس مصرف کننده قرار می گیرند, اهمیت زیادی دارد چون با اعمال این فرایند علاوه بر جلوگیری از فساد, امکان استفاده از این محصول در تمام سال فراهم می شود. در این تحقیق, بعد از خشک کردن ساقه ریواس, شاخص های کیفی شامل اسیدیته, رطوبت, pH, شدت رنگ, دانستیه, حلالیت و ویتامین ث اندازه گیری شد. این شاخص ها در سه نمونه ای که در دماهای 50, 60, 70 درجه سانتی گراد و توسط خشک کن سینی دار آزمایشگاهی خشک شده بود و هم چنین در نمونه ای که به صورت سنتی تهیه شده بود, سنجیده شد. در نهایت, آزمون حسی برای انتخاب بهترین فرمولاسیون جهت تهیه چاشنی از پودر ریواس انجام گرفت. نتایج, نشان داد شرایط بهینه خشک کردن ساقه ریواس در دمای 70o C با بالاترین سرعت و کم ترین زمان خشک کردن می باشد. در تهیه چاشنی از پودر ریواس فرمولاسیونی که حاوی 20 گرم پودر ریواس, 5گرم فلفل سفید, 2.5 گرم پودر خردل و 2.5 گرم جوزهندی بود از نظر ارزیاب های حسی به عنوان بهترین فرمولاسیون انتخاب شد. در مقایسه نمونه ها از نظر حفظ خصوصیات کیفی نمونه خشک شده به روش سنتی, کم ترین امتیاز را داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    توکلی پور، حمید، شریفی، اکرم، و سلامی نیا، محمد. (1390). تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیه پودر از آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(2 (پیاپی 8))، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/176591/fa

    Vancouver: کپی

    توکلی پور حمید، شریفی اکرم، سلامی نیا محمد. تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیه پودر از آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(2 (پیاپی 8)):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/176591/fa

    IEEE: کپی

    حمید توکلی پور، اکرم شریفی، و محمد سلامی نیا، “تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیه پودر از آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 2 (پیاپی 8)، pp. 59–67، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176591/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button