APA:
کپیتوکلی پور، حمید، شریفی، اکرم، و سلامی نیا، محمد. (1390). تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیه پودر از آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(2 (پیاپی 8))، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/176591/fa
Vancouver:
کپیتوکلی پور حمید، شریفی اکرم، سلامی نیا محمد. تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیه پودر از آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(2 (پیاپی 8)):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/176591/fa
IEEE:
کپیحمید توکلی پور، اکرم شریفی، و محمد سلامی نیا، “تعیین پارامترهای موثر در خشک کردن ریواس با هوای داغ و بررسی امکان تهیه پودر از آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 2 (پیاپی 8)، pp. 59–67، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176591/fa