مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,624
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,633
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 49

چکیده

 از آنجا که ترکیب اسیدهای چرب عامل مهمی در تعیین کیفیت روغن زیتون می باشد. و بعضی از خریداران عمده خارجی, روغن زیتون را با درصد مناسب اسیدهای چرب خریداری می کنند. در این پژوهش دو نوع روغن زیتون, شامل بکر و تصفیه شده برای شناسایی پروفایل اسیدهای چرب به وسیله دستگاه GC مورد تجزیه قرار گرفتند. و به همبستگی بین ترکیب اسیدهای چرب و دما پرداخته شد. نتایج نشان داد که اسیدهای اولئیک, لینولئیک و پالمتیک مهم ترین اسیدهای چرب عنوان در انواع روغن زیتون بودند مقادیر به دست آمده از اسیدهای چرب مورد آنالیز همگی در محدوده تعیین شده استانداردهای IOOC بودند. در نهایت بررسی ها نشان داد که بین دمای هوا و ترکیب برخی اسیدهای چرب ارتباط نزدیکی وجود دارد. دمای بیشتر موجب افزایش میزان اسید لینولئیک شده اما میزان اسید اولئیک کاهش می یابد. تجزیه و تحلیل آماری نشان داد بین اسید لینولئیک (C18:2) و اسید چرب اولئیک (C18:1) همبستگی در جهت منفی و در سطح 0.05 وجود دارد. به طوری که در شیراز و زنجان که به ترتیب دارای بیشترین و کمترین دما نسبت به دیگر شهرهای مورد بررسی هستند کمترین (61.28) و بیشترین درصد اسید اولئیک (72.58) مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آهنگربنادکوکی، سمانه، پیراوی ونک، زهرا، حدادخداپرست، محمدحسین، حسنی بافرانی، علیرضا، و صفافر، حامد. (1392). مقایسه ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(2 (پیاپی 16))، 39-49. SID. https://sid.ir/paper/176597/fa

    Vancouver: کپی

    آهنگربنادکوکی سمانه، پیراوی ونک زهرا، حدادخداپرست محمدحسین، حسنی بافرانی علیرضا، صفافر حامد. مقایسه ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(2 (پیاپی 16)):39-49. Available from: https://sid.ir/paper/176597/fa

    IEEE: کپی

    سمانه آهنگربنادکوکی، زهرا پیراوی ونک، محمدحسین حدادخداپرست، علیرضا حسنی بافرانی، و حامد صفافر، “مقایسه ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 16)، pp. 39–49، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176597/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا