APA:
کپیآهنگربنادکوکی، سمانه، پیراوی ونک، زهرا، حدادخداپرست، محمدحسین، حسنی بافرانی، علیرضا، و صفافر، حامد. (1392). مقایسه ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(2 (پیاپی 16))، 39-49. SID. https://sid.ir/paper/176597/fa
Vancouver:
کپیآهنگربنادکوکی سمانه، پیراوی ونک زهرا، حدادخداپرست محمدحسین، حسنی بافرانی علیرضا، صفافر حامد. مقایسه ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(2 (پیاپی 16)):39-49. Available from: https://sid.ir/paper/176597/fa
IEEE:
کپیسمانه آهنگربنادکوکی، زهرا پیراوی ونک، محمدحسین حدادخداپرست، علیرضا حسنی بافرانی، و حامد صفافر، “مقایسه ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 16)، pp. 39–49، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176597/fa