APA:
کپیبهنام، پریسا، کاراژیان، حجت، شهیدی نوقابی، مصطفی، و پروینی، مهدی. (1392). استفاده از اسمز در بهینه سازی فرآیند خشک کردن موز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(2 (پیاپی 16))، 83-89. SID. https://sid.ir/paper/176600/fa
Vancouver:
کپیبهنام پریسا، کاراژیان حجت، شهیدی نوقابی مصطفی، پروینی مهدی. استفاده از اسمز در بهینه سازی فرآیند خشک کردن موز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(2 (پیاپی 16)):83-89. Available from: https://sid.ir/paper/176600/fa
IEEE:
کپیپریسا بهنام، حجت کاراژیان، مصطفی شهیدی نوقابی، و مهدی پروینی، “استفاده از اسمز در بهینه سازی فرآیند خشک کردن موز،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 16)، pp. 83–89، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176600/fa