مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,030
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

730
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از اسمز در بهینه سازی فرآیند خشک کردن موز

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 89

چکیده

 در این پژوهش فرآیند آبگیری اسمزی برای قطعات میوه موز به ضخامت 10 میلی متر در سه سطح دمایی 35, 45 و 55 درجه سانتی گراد و در فواصل زمانی 30, 60, 90, 120, 180, 240 در غلظت های مختلف ساکارز در 2 سطح (35% و 45%) و گلوکز در 2 سطح (35% و 45%) و ترکیب (ساکارز 20% و گلوکز 25%) و ترکیب (ساکارز 25% و گلوکز 20%) در حالت استاتیک انجام گرفت. نسبت محلول اسمزی به میوه در 2 سطح 5 به 1 و 10 به 1 انتخاب گردید. مقادیر حذف آب و جذب مواد جامد در فواصل زمانی مختلف محاسبه گردید. نتایج نشان داد, میزان حذف آب و جذب مواد جامد با افزایش غلظت و زمان خشک شدن و افزایش دمای محلول اسمزی ارتباط مستقیم داشت. محلول های اسمزی گلوکز دارای بیشترین میزان جذب قند و محلول های اسمزی ساکارزی دارای کمترین مقدار جذب جامد بودند. محلول اسمزی (ساکارز 20% و گلوکز 25%) دارای بیشترین میانگین دفع آب بود. به کار بردن محلول ساکارز 20%+ گلوکز 25% در دمای 55 درجه سانتی گراد, نسبت 1 به 5 و زمان 240 دقیقه شرایط مطلوبی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهنام، پریسا، کاراژیان، حجت، شهیدی نوقابی، مصطفی، و پروینی، مهدی. (1392). استفاده از اسمز در بهینه سازی فرآیند خشک کردن موز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(2 (پیاپی 16))، 83-89. SID. https://sid.ir/paper/176600/fa

    Vancouver: کپی

    بهنام پریسا، کاراژیان حجت، شهیدی نوقابی مصطفی، پروینی مهدی. استفاده از اسمز در بهینه سازی فرآیند خشک کردن موز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(2 (پیاپی 16)):83-89. Available from: https://sid.ir/paper/176600/fa

    IEEE: کپی

    پریسا بهنام، حجت کاراژیان، مصطفی شهیدی نوقابی، و مهدی پروینی، “استفاده از اسمز در بهینه سازی فرآیند خشک کردن موز،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 16)، pp. 83–89، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176600/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا