APA:
کپیتوکلی پور، حمید، و وثوقی، منوچهر. (1388). کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(2)، 77-84. SID. https://sid.ir/paper/176610/fa
Vancouver:
کپیتوکلی پور حمید، وثوقی منوچهر. کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(2):77-84. Available from: https://sid.ir/paper/176610/fa
IEEE:
کپیحمید توکلی پور، و منوچهر وثوقی، “کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 2، pp. 77–84، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176610/fa