مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,036
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

740
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 84

چکیده

بیورئولوژی, کاربرد رئولوژی در بیوتکنولوژی برای طراحی زیست فرایند ها, کنترل فرایند و اندازه گیری خواص رئولوژیکی فراورده های زیستی است. محیط های کشت زیست شناختی, گستره ی نسبتا وسیعی از سیالات غیر نیوتنی را در برمی گیرند. بنابراین, تحلیل رفتار رئولوژیکی و به دست آوردن مدل ریاضی آن ها جهت طراحی صحیح فرایندهای بیوتکنولوژی بویژه بیوراکتورها که قلب سیستم های زیست شناختی محسوب می شوند, الزامی است. در این راستا, باید کارهای زیادی در زمینه ی اندازه گیری خواص رئولوژیکی محیط های فوق الذکر انجام گیرد و معادلات پدیده های انتقال به خصوص ضرایب انتقال جرم و گرما برمبنای رفتار غیر نیوتنی این محیط ها, ارایه و محاسبه گردند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    توکلی پور، حمید، و وثوقی، منوچهر. (1388). کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 1(2)، 77-84. SID. https://sid.ir/paper/176610/fa

    Vancouver: کپی

    توکلی پور حمید، وثوقی منوچهر. کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1388؛1(2):77-84. Available from: https://sid.ir/paper/176610/fa

    IEEE: کپی

    حمید توکلی پور، و منوچهر وثوقی، “کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 1، no. 2، pp. 77–84، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176610/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button